Studiolägenhet i Pennes historiska centrum till mycket bra pris

Studiolägenhet i Pennes historiska centrum till ett mycket bra pris. En fullt utrustad studio med badrum och kök i vinkel. Boarea om ca 36 m2. Kök och badrum är nyrenoverade. Ny gaspanna installerad. Läget är utmärkt vid en liten piazza, precis runt hörnet från affärer, restauranger och annan service. Parkering finns precis utanför huset. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
1 rum
Boarea
36 m2
Rumsbeskrivning
En liten men helt utrustade studio med badrum och kök i vinkel. Kök och badrum är nyrenoverade. Ny gaspanna är installerad.
Kök
Ett fullt utrustat nyrenoverat kök.
Badrum
Ett nyrenoverat badrum.
Fullt utrustat kök
Badrum

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2 av 2, hiss finns ej
Allmänt
Studiolägenhet i Pennes historiska centrum till ett mycket bra pris. En fullt utrustad studio med badrum och kök i vinkel. Boarea om ca 36 m2. Kök och badrum är nyrenoverade. Ny gaspanna installerad. Läget är utmärkt vid en liten piazza, precis runt hörnet från affärer, restauranger och annan service. Parkering finns precis utanför huset.

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus 2-plan
Uppvärmning
Gas
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Samfällighetsavgift: På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Penne ligger i den vackra landsbygden halvvägs mellan bergen och havet. Penne är en livlig stad och centrum för en kommun med ca 12 000 invånare. Med en veckomarknaden och sin egen evenemangskalender under sommarmånaderna, har Penne blivit ett turistmål. Det är 30 km till Pescara och den internationella flygplatsen och det finns en regelbunden busstrafik, så besökare är inte beroende av privata transport. Penne är belägen mitt emellan stränderna vid Adriatiska havet och foten av Apenninerna, så en hel del aktiviteter är tillgängliga i närheten som skidåkning vintertid och vattensporter sommartid nere vid kusten.
Kommunikation
Det finns daglig buss till Rom. Pescara med dess internationella flygplats ligger 30 kilometer bort, eller 45 minuter med bil eller buss.
30 min till stranden.
30 min till skidort.
30 min till Pescara flygplats.
Närservice
Penne är är ett blomstrande samhälle med en väl utbyggd service och aktiviteter året om.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Penne
Abruzzo

Pris:
35 000 EUR
Antal rum:
1
Boarea:
36 m2
Ref.nr
CLAA502

Dela

Till toppen