Unik möjlighet att skaffa egen vingård nära Penne, Abruzzo i Italien

Vingård vid Penne, 10 km från Penne centrum i Abruzzo till salu. Fastigheten är belägen på landsbygden och är omgiven av 22 tunnland, (11 hektar, 110 000 m2) privat mark, inklusive en liten naturlig sjö. Gårdens bostadshus med en boarea om 400 m2 är i behov av renovering, det gäller också tillhörande ekonomibyggnader. En fastighet med potential. Kontakta oss för att köpa hus att renovera i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo. Marken odlas med vingård Montepulciano och Trebbiano. Årlig produktion av 1500 quintali av rött och vitt vin.

Byggnad

Byggnadstyp
Vingård med 2-plans lanthus och ekonomibyggnader
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts och sten
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Plåt
Övrigt
Vingård vid Penne, 10 km från Penne centrum i Abruzzo till salu. Fastigheten är belägen på landsbygden och är omgiven av 22 tunnland, (11 hektar, 110 000 m2) privat mark, inklusive en liten naturlig sjö. Gårdens bostadshus med en boarea om 400 m2 är i behov av renovering, det gäller också tillhörande ekonomibyggnader. En fastighet med potential.

Övriga byggnader

Diverse ekonomibyggnader i behov av renovering

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 110000 m2
Typ: Trädgård och vinodlingar
Vatten/avlopp
Borrad brunn och septiktank.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Penne är en livlig stad och centrum för en kommun av 12.000 invånare. Med en veckomarknaden och sin egen evenemangskalender under sommarmånaderna, har Penne blivit ett turistmål. Det är 30 km till Pescara och den internationella flygplatsen och det finns en regelbunden busstrafik, så besökare är inte beroende av privata transport. Penne är belägen mitt emellan stränderna vid Adriatiska havet och foten av Apenninerna, så en hel del aktiviteter är tillgängliga i närheten som skidåkning vintertid och vattensporter sommartid nere vid kusten.
Kommunikation
10 km från Penne centrum. Stranden nås på 25 min och den internationella flygplatsen Pescara nås på 30 min.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Penne
Abruzzo

Pris:
360 000 EUR
Boarea:
400 m2
Biarea:
100 m2
Tomtarea:
110000 m2
Ref.nr
CLAA247

Dela

Till toppen