Härlig friliggande renoverat hus i Arsita med vidsträckt utsikt

Härlig friliggande, renoverat hus i Arsita. Bottenvåningen har öppen planlösning med en öppen spis och ett fullt utrustat kök. Längs hela framsidan av huset löper en stor terrass i detta våningsplan. En diskret öppen trappa leder till övervåningen där det finns ett stort sovrum med fransk balkong och jalusier. Här finns även ett mindre sovrum. Här finns även ett badrum.
På nedre våningen (under terrassen) finns två extra utrymmen, ett används idag som en butik och den andra som extra övernattningsrum. Alla inredningsdetaljer har högsta kvalitet. Boarea om ca 100 m2. Terrassen är på ca 25 m2. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea + Biarea
100 m2 + 25 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen har öppen planlösning med en öppen spis och ett fullt utrustat kök. Längs hela framsidan av huset löper en stor terrass i detta våningsplan. En diskret öppen trappa leder till övervåningen där det finns ett stort sovrum med fransk balkong och jalusier. Här finns även ett mindre sovrum. Här finns även ett badrum.

På nedre våningen nivå (under terrassen) finns två extra utrymmen, ett används idag som en butik och den andra som extra övernattningsrum. Alla inredningsdetaljer har högsta kvalitet. Boarea om ca 100 m2. Terrassen är på ca 25 m2.
Kök
Ett fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.
Fullt utrustat kök
Ett badrum
Fullt utrustat kök
Ett badrum

Byggnad

Byggnadstyp
2-planshus
Byggnadsår
1550
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Stenfasad
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Plåt
Övrigt
Härlig friliggande, renoverat hus i Arsita. Bottenvåningen har öppen planlösning med en öppen spis och ett fullt utrustat kök. Längs hela framsidan av huset löper en stor terrass i detta våningsplan. En diskret öppen trappa leder till övervåningen där det finns ett stort sovrum med fransk balkong och jalusier. Här finns även ett mindre sovrum. Här finns även ett badrum. På nedre våningen (under terrassen) finns två extra utrymmen, ett används idag som en butik och den andra som extra övernattningsrum. Alla inredningsdetaljer har högsta kvalitet. Boarea om ca 100 m2. Terrassen är på ca 25 m2.

Övriga byggnader

Ursprungligen byggd ca år 1550 och totalrenoverad för 10 år sedan för att kunna erbjuda moderna krav på komfort och trivsel, men samtidigt behålla de fina arkitektoniska detaljerna och charmen av det ursprungliga huset.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 50 m2
Typ: Byggnadsyta
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Arsita uppstod i slutet av medeltiden runt en befäst borg på en plats rik på romerska fornlämningar.
Kommunikation
Arsita ligger 50 minuters bilfärd från flygplatsen Pescara och 20 minuters bilfärd från Penne, en större medeltida stad med ett bra serviceutbud.
Rom når man via motorvägen A24, en bilresa på ca två och en halv timme.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1 familjs friliggande

Arsita
Abruzzo

Pris:
110 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
100 m2
Biarea:
25 m2
Tomtarea:
50 m2
Ref.nr
CLAE316

Dela

Till toppen