Lägenhet 3:a nära stranden i Silvi Marina till mycket bra pris

Lägenhet 3:a nära stranden i Silvi Marina. Lägenheten ligger på gångavstånd till den vackra sandstranden i Silvi Marina. Lägenheten har en boarea om 70 m2, belägen på 4:e våningen, med hiss. Till lägenheten hör en privat parkeringsplats med elektronisk grind. Mycket bra pris för denna lägenhet. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
70 m2
Rumsbeskrivning
Lägenhet 3:a bestående av: Hall, vardagsrum med tillgång till en stor terrass, kök, två sovrum varav ett har direkt tillgång till terrassen, och ett badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
4 av 5, hiss finns
Allmänt
Lägenhet 3:a nära stranden i Silvi Marina. Lägenheten ligger på gångavstånd till den vackra sandstranden i Silvi Marina. Lägenheten har en boarea om 70 m2, belägen på 4:e våningen, med hiss. Till lägenheten hör en privat parkeringsplats med elektronisk grind. Mycket bra pris för denna lägenhet.

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Samfällighetsavgift: På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Silvi Marina, ligger bara några få km från Pescara och sträcker sig söderut så långt som till Piombafloden, och i norr till Cerranotornet. Silvi Marina är en av de mest kända badorterna i Abruzzo, med sina fashionabla villor av det sena artonhundra- till tidiga nittonhundratalet, och även är känd för sin lakritstillverkningsindustri. Dess territorium omfattar de två centrena Silvi Paese eller Silvi Alta som det också kallas och Silvi Marina längs kusten. Tack vare en av de vackraste stränderna vid Adriatiska havet, med flertalet hotell, pensionat och säsongshyresrätter, är staden full av italienska och utländska turister på sommaren.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Silvi Marina
Abruzzo

Pris:
119 900 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
70 m2
Ref.nr
CLAPCN579

Dela

Till toppen