Stor och ljus lägenhet 4:a till ett fantastiskt pris i historisk byggnad

Stor och ljus lägenhet 4:a till ett fantastiskt pris i en historisk byggnad i Tocco da Casauria, Abruzzo, Italien. Belägen på andra våningen i en historisk byggnad som är en del av den gamla stadsmuren, med ett nyligen lagt yttertak. På ett plan med en boarea om 120 m2. Med solig balkong med fin panoramavy bort mot bergen.Lägenhet har varit bebodd fram till maj 2014 och el och vatten, samt avlopp fungerar. Belägen i en vacker liten stad som erbjuder all service och bekvämligheter. Endast 1,5 timme till Rom och 30 min. till Adritiska kusten. Först till kvarn gäller. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea
120 m2
Rumsbeskrivning
På ett plan med en total boarea om ca 120 m2 och består av: Entré, stort kök till höger med tillgång till en solig balkong. Från entrén tillgång även till ett stort vardagsrum med tillgång balkongen. 2 sovrum för dubbelsäng och ett sovrum för enkelsäng, badrum och privat innergård om ca 20 m2.

Lägenhet har varit bebodd fram till maj 2014 och el och vatten, samt avlopp fungerar.
Kök
Äldre rymligt kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2 av 4, hiss finns ej
Allmänt
Stor och ljus lägenhet 4:a till ett fantastiskt pris i en historisk byggnad i Tocco da Casauria, Abruzzo, Italien. Belägen på andra våningen i en historisk byggnad som är en del av den gamla stadsmuren, med ett nyligen lagt yttertak. På ett plan med en boarea om 120 m2. Med solig balkong med fin panoramavy bort mot bergen.Lägenhet har varit bebodd fram till maj 2014 och el och vatten, samt avlopp fungerar.
Belägen i en vacker liten stad som erbjuder all service och bekvämligheter. Endast 1,5 timme till Rom och 30 min. till Adritiska kusten. Först till kvarn gäller.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp
Servitut etc.
Vi har lokala totalentreprenörer och byggare på plats, med erfarenhet av att renovera äldre historiska byggnader. De kan hjälpa er att renovera och ge er ett första estimat av vad en renovering skulle kosta.

Närområde

Allmänt
Tocco Da Casauria är en italiensk kommun och by med 2 824 invånare i provinsen Pescara i regionen Abruzzo. Byn ligger på en kulle i dalen av Pescara floden, ca 40 km från provinshuvudstaden Pescara, längs vägen som leder till Rom, strax före Gorges i Popoli. Byn har sitt ursprung tillbaka i det romerska riket.

Staden är den perfekta platsen för naturälskare och perfekt för mountainbike, vandring och skidåkning (skidbackarna är mindre än 30 minuter bort).
Kommunikation
5 minuter till motorvägen som går mellan Pescara - Rom. Till Rom tar det ca 1,5 timmar med bil.
30 minuter till den Adriatiska kusten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Tocco Da Casauria
Abruzzo

Pris:
56 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
120 m2
Ref.nr
CLAPD645

Dela

Till toppen