Taklägenhet med terrass och havsutsikt i Montesilvano

Taklägenhet med terrass och havsutsikt, i Montesilvano , nära centrala Pescara, bara några steg från en vacker sandstrand. Lägenheten består av ett stort vardagsrum med öppen spis, kök, två sovrum och två badrum. Till lägenheten hör en terrass med havsutsikt. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
100 m2
Rumsbeskrivning
Taklägenhet med terrass och havsutsikt.Lägenheten består av ett stort vardagsrum med öppen spis, kök, två sovrum och 2 badrum. Till lägenheten hör en terrass med havsutsikt.
Kök
Badrum
Kök och 2 badrum, med erforderliga el-och VA-installationer.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
6 av 6, hiss finns
Allmänt
Taklägenhet med terrass och havsutsikt.Lägenheten består av ett stort vardagsrum med öppen spis, kök, två sovrum och två badrum. Till lägenheten hör en terrass med havsutsikt.

Byggnad

Byggnadstyp
6-planshus
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Samfällighetsavgiift: På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Montesilvano är en modern strandort. Sandstränder med restauranger, barer och kaféer kantar stranden. En flack strandpromenaden sträcker sig milsvida i varje riktning med en bilfri cykelväg vid havet och utanför. Färsk fisk är tillgänglig dagligen från fiskehamnen (utanför högsäsong) tillsammans med marknader som säljer närproducerad mat och varor av allehanda slag.

Om du vill utforska ytterligare, ta en bil inåt landet till kullarna och sedan de berömda Gran Sassobergen och Majella nationalpark. Spektakulära för deras djurliv, landskap och romersk arkeologi - på vintern är det möjligt att köra upp i bergen och åka skidor inom en timmes resa.
Kommunikation
Pescara flygplats: 10 min.
Stranden: 100 meter.
Affärer och restauranger: Gångavstånd.
Nära buss- och tågstation.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Montesilvano
Abruzzo

Pris:
240 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
100 m2
Ref.nr
CLAPPE642

Dela

Till toppen