Renoverat Townhouse till salu i Gamla stan i vackra Penne

Renoverat Townhouse till salu i Gamla stan i vackra Penne. Ett hus med rymlig terrass som har panoaramavy över omgivningarna runt Penne. Detta hus har nyligen totalrenoverats till en hög standard med nytt ytterak, ny el, nya vatten. och avlopsrör, nya badrum, nya vackra klikergolv med intarsia. Allt är i utmärkt skick. Huset ligger i den livliga och vackra historiska delen av Penne, nära domen och bara några få minuters promenad till huvudtorget i Penne. Penne är centrum för en kommun med cirka 12 000 invåntae och har skolor, högskola, ett sjukhus och är ett blomstrande samhälle med en evenemangskalender året runt. Penne ligger inbäddad i en vacker landsbygd med böljande kullar, mitt emellan bergen och havet. Det går en buss en gång i timmen till och frånPescara och en daglig buss till Rom. Pescara med sin internationella flygplats är endast 30 kilometer bort, eller cirka 45 minuters bussresa. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea:
150 m2
Rumsbeskrivning
I bottenvåningen stor källare med välvda tak.
På första våningen finns hall, två sovrum, badrum och tvättstuga.
På andra våningen finns ett kök med tillgång till den rymliga terrassen med panoramautsikt, vardagsrum, Master bedroom och ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betongsten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts och sten
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Med luftkonditionering i huset.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 80 m2
Typ:
Byggnadsyta och terrass

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Penne ligger i den vackra landsbygden halvvägs mellan bergen och havet. Penne är en livlig stad och centrum för en kommun med ca 12 000 invånare. Med en veckomarknaden och sin egen evenemangskalender under sommarmånaderna, har Penne blivit ett turistmål. Det är 30 km till Pescara och den internationella flygplatsen och det finns en regelbunden busstrafik, så besökare är inte beroende av privata transport. Penne är belägen mitt emellan stränderna vid Adriatiska havet och foten av Apenninerna, så en hel del aktiviteter är tillgängliga i närheten som skidåkning vintertid och vattensporter sommartid nere vid kusten.
Närservice
Penne är ett blomstrande samhälle med en väl utbyggd service och aktiviteter året om.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Penne
Abruzzo

Pris:
135 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
150 m2
Tomtarea:
80 m2
Ref.nr
CCHALA948

Dela

Till toppen