4-rumslägenhet plus oinredd vindsvåning till salu i Mosciano Sant'Angelo

4-rumslägenhet plus oinredd vindsvåning till salu i Mosciano Sant'Angelo. Belägen i ett litet och tyst modernt komplex som ligger i MoscianoSant'Angelo. Komplexet består av 4 byggnader och de delar på ett gemensamt område där du kan koppla av runt en privat pool. Varje lägenhet har sitt eget garage, privat parkeringsplats och det finns även en gästparkering. Lägenheten ligger påp fjärde och sista våningen i byggnaden. Man tar hissen från garageområdet direkt till ytterdörren. Garage och privat parkeringsplats framför garaget. Mosciano Sant 'Angelo ligger endast 10 minuter med bil från badorten Giulianova Spiaggia, 1 km från avfarten Bari-Bologna motorväg och 45 minuter med bil från Campo Imperatore skidort. Gemensam pool på området. Till ett rent fyndpris. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea:
150 m2
Rumsbeskrivning
Ingången leder till det stora och ljusa vardagsrummet med breda fönster och en terrass med härlig utsikt över kullarna och olivspåren; separat kök matsal med tillgång till terrassen (vänd mot poolområdet) perfekt för uteservering och underhållning: en korridor leder till 3 sovrum och 2 badrum. Utsikten från alla fönster är så vacker att den har en drömlik kvalitet!
De bästa byggmaterialen av högsta kvalitet har använts - de träinramade fönstren är dubbelglasade och golvet i hela är av keramiska plattor. Fastigheten har en extra bostadsyta på vinden som är tillgänglig från bostadsområdet men skulle vara möjligt att ansluta till en intern trappa från lägenheten. Vinden måste slutföras, det skulle vara en härlig studiolägenhet med badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
4 av 4, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betongsten
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Mosciano Sant'Angelo är en italiensk stad och kommun med ca 9 300 invånare i provinsen Teramo i Abruzzo.
Närservice
Mosciano Sant'Angelo har restauranger, affärer, matbutik, kafé, slaktare, brödbutik m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Mosciano Sant'Angelo
Abruzzo

Pris:
125 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
150 m2
Antal sovrum:
3
Ref.nr
CHALA896

Dela

Till toppen