Rustikt stenhus, idag som B&B, till salu 2 km från Montorio al Vomano

Traditionellt rustikt stenhus, som idag används som ett mindre B&B, till salu belägen på en kulle med utsikt över omgivningarna och den medeltida staden Montorio al Vomano, i Abruzzo, endast 2 kilometer från butiker och restauranger och 30 minuter till Adriatiska havet. Detta restaurerade stenhus har cirka 6 hektar mark. Boarea om ca. 200 m2 perfekt som permanentboende eller som ett andra hem. Husets är uppbyggt i sten och huset har förstärkts under årens lopp, vilket ger ett mycket rustikt hus. Huset är renoverat. Det finns solpaneler för varmvatten och en gastank för uppvärmning. Det finns centralvärme med radiatorer i alla rum och en öppen spis. Tomten på 6 hektar har olivträd och olika slags fruktträd. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea
200 m2
Rumsbeskrivning
På två våningar har huset ursprungliga välvda tak i alla rum och består av på bottenvåningen entré och hall, fullt utrustat lantkök, matsal med öppen spis, tvättstuga, förråd som används för tillfället som ett sovrum med plats för dubbelsäng och en uteplats med glasfönster runt som används som ett andra kök.

Övervåningen är indelad i tre oberoende sovrum och badrum som har egen ingång och balkong. För närvarande används övervåningen som B&B.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans stenhus
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten
Fasad: Sten
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Traditionellt rustikt helrenoverat stenhus.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 60000 m2
Typ: Trädgård och mark
Tomtbeskrivning
Tomt med trädgård närmst huset och med omkringliggande mark med olivträd och allehanda fruktträd.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Montorio al Vomano är en liten stad och kommun i provinsen Teramo, i regionen Abruzzo i centrala södra Italien. Orten ligger i naturparken känd som Gran Sasso e Monti della Laga nationalpark.
Närservice
All service finns i Montorio al Vomano.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Montorio Al Vomano

Pris:
180 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
200 m2
Tomtarea:
60000 m2
Ref.nr
CCHALA041

Dela

Till toppen