En vackert provensalsk herrgård i sten med 5 ha mark perfekt B&B!

En vackert provensalsk herrgård i sten som består av flera nivåer och ligger på en stor tomt om cirka fem hektar, längs en mindre flod nära byn Entrecasteaux i Var-området. Den här fastigheten med sin herrgård med en boarea om 380 m2 har massor av charm och innehåller: En hall, ett vardagsrum med öppen spis, en matsal med alkov, ett kontor, ett kök, ett grovkök, 5 sovrum, 3 badrum, ett badrum med dusch och 4 toaletter. En stor terrass med grill går runt hela huset. En pool 12 m x 6m. En vaktmästarbostad om ca 70 m2. En separat studiolägenhet med öppen spis, badrum och toalett. Flera uthus, verkstad, hangar och garage. Parkering vid herrgården. Denna mycket stora tomt kan göras till trädgårdsodling med bevattning från kanalen och längs floden. Perfelt som B&B eller familjeegendom. Kontakta oss för att köpa hus i Provence och på Franska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Provence och på Franska rivieran.

Interiör

Antal rum:
9 rum varav 5 till 6 sovrum
Boarea + Biarea
470 m2 + 300 m2
Rumsbeskrivning
En hall, ett vardagsrum med öppen spis, en matsal med alkov, ett kontor, ett kök, ett grovkök, 5 sovrum, 3 badrum, ett badrum med dusch och 4 toaletter. En stor terrass med grill går runt hela huset. En vaktmästarbostad om ca 70 m2. En oberoende studiolägenhet med öppen spis, badrum och toalett.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.
Dusch
Ett duschrum.
Toalett
Fyra toaletter.

Byggnad

Byggnadstyp
Herrgård med vaktmästarbostad och annex
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Betongsten
Stomme: Sten
Fasad: Puts och sten
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
En vackert provensalsk herrgård i sten som består av flera nivåer och ligger på en stor tomt om cirka fem hektar, längs en mindre flod nära byn
Entrecasteaux i Var-området. Den här fastigheten med sin herrgård med en boarea om 380 m2 har massor av charm och innehåller: En hall, ett vardagsrum med öppen spis, en matsal med alkov, ett kontor, ett kök, ett grovkök, 5 sovrum, 3 badrum, ett badrum med dusch och 4 toaletter. En stor terrass med grill går runt hela huset. En pool 12 m x 6m. En vaktmästarbostad om ca 70 m2. En separat studiolägenhet med öppen spis, badrum och toalett. Flera uthus, verkstad, hangar och garage. Parkering vid herrgården. Denna mycket stora tomt kan göras till trädgårdsodling med bevattning från kanalen och längs floden.
Perfelt som B&B eller familjeegendom.

Övriga byggnader

Vaktmästarbostad om 70 m2, annex och garage.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 50 000 m2
Typ:
Mark

Tomtbeskrivning
Pool om 12 m x 6 m.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetskatt: På förfrågan.
Lokal skatt: På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Entrecasteaux är en ort och kommun i departementet Var i regionen Provence-Alpes-Côte d'Azur i sydöstra Frankrike. Kommunen ligger i kantonen Cotignac som tillhör arrondissementet Brignoles.
Kommunikation
Entrecasteaux endast 2 km bort.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Entrecasteaux, Var
Provence

Pris:
2 000 000 EUR
Antal rum:
9
Boarea:
470 m2
Biarea:
300 m2
Tomtarea:
50 000 m2
Ref.nr
CM1518495

Dela

Till toppen