Vackert stenhus med garage och liten trädgård till salu i vackra Montady

Underbart stenhus i i vackra Montady med synliga stenväggar på både utsida och insida med en liten trädgård, utomhusjacuzzi, terrasser och ett garage i en populär by 15 minuter med bikl från Béziers och 30 minuter med bil från Medelhavets stränder. Golvvärme i markplan (stadsgas), reversibel luftkonditionering på samma plan, dubbelglas isolrglasfönster, och fönsterluckor i aluminium. Ett hus i perfekt skick som erbjuder charm och karaktär av en gammal rustik stenbyggnad utrustad med alla moderna bekvämligheter som i ett nybyggt hus. Kontakta oss för att köpa hus i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, Occitanie. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, Occitanie.

Interiör

Antal rum:
9 rum varav 4 sovrum
Boarea
232 m2
Rumsbeskrivning
Trädgårdsnivån: Ett separat och utrustat sommarkök med stor BBQ, biljardrum, ett sovrum med ett intilliggande duschrum, separat WC, ett förråd och ett garage.

Markplan: Ingång via en liten privat innergård, hall, separat WC, tvättstuga, fult utrustat kök/matsal/vardagsrum (några steg mellan köket och matsalen). Vardagsrummet har en otrolig volym med en genomsnittlig takhöjd på 3,90 m.

Övervåningen: Loft som är öppet mot vardagsrummet, korridor som leder till 3 sovrum, en klädkammare, ett separat WC och ett stort badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plansvilla
Byggnadsår
1880
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Stenfasad
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 275 m2
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Intim trädgård med en utomhusjacuzzi och en fin plattlagd terrass framför sommarköket.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avgift.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Montady ligger ungefär tio kilometer från Béziers. Montady ligger i utkanten av departementet Aude, inte långt från Capestang och Lespignan, samt tjugofem kilometer från Valras, den berömda badorten i omgivningen.

Sedan den gallo-romerska eran hade staden Montady en basilika från 500-talet. Staden utvecklades sedan succesivt under århundradena, särskilt kring produktionen av vin. Fylloxerkrisen i slutet av 1800-talet förändrade gradvis till grödor.

Staden Montady är dynamisk och med alla viktiga butiker på plats och lockar också besökare med sitt rika kulturarv.

Montady är en kommun i departementet Hérault i regionen Occitanien i södra Frankrike. Kommunen ligger i kantonen Capestang som tillhör arrondissementet Béziers. År 2009 hade Montady 3 929 invånare.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Montady
Occitanie

Pris:
415 000 EUR
Antal rum:
9
Boarea:
232 m2
Tomtarea:
275 m2
Ref.nr
CFR18570

Dela

Till toppen