Bekvämt och renoverat vinbondehus till salu i vackra Magalas

Bekvämt och renoverat vinbondehus till salu i vackra Magalas. Ett bekvämt vinbondehus med 3 garage, liten trädgård och terrass. Väl beläget på en lugn sidogata med en täckt terrass på en tomt om 400 m2. Huset erbjuder 137 m2 boarea inklusive 4 sovrum, en stor vind som består av 2 inredningsbara rum. Ett stort garage under huset i trädgårdsnivå, ett fristående dubbelgarage och en fristående tvättstuga kompletterar ensemblen. Kontakta oss för att köpa hus i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, Occitanie. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, Occitanie.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 4 sovrum
Boarea:
137 m2
Rumsbeskrivning
På trädgårdsplan fins ett garage om cirka 80 m2 och en liten vinkällare. Bredvid finns ett fristående dubbelgarage med infart från gatan. På gatusidan finns ett separat utrymme som för närvarande används som tvättstuga, men som kan omvandlas till boyta eller ytterligare ett garage.

Entrén till huset är via en veranda och det finns en ramp för personer med nedsatt rörlighet. Det fristående köket leder till ett vardagsrum och matrum med vedkamin och från det här rummet kommer man, via en bekväm utomhustrappa, ut på den härliga täckta terrassen. På samma plan finns också två stora kommunicerande sovrum, varav ett med en liten klädkammare, samt ett duschrum med toalett och en separat toalett med handfat.

På övre våningen finns två stora sovrum, ett separat WC med handfat och en möblerbar hall. Det är också här man finner de två inredningsbara rummen på vinden som redan är utrustade med dubbel isolerglasfönster.

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus 3-plan
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 400 m2
Typ:
Trädgårdstomt

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
960 Euro/år.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Magalas är en kommun och stad i departementet Hérault i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, numera namnändrad till Occitanie, i södra Frankrike. Kommunen ligger i kantonen Roujan som tillhör arrondissementet Béziers. År 2010 hade Magalas 2 835 invånare.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Magalas
Occitanie

Pris:
315 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
137 m2
Tomtarea:
400 m2
Ref.nr
CFMAHI315

Dela

Till toppen