Vackert stenhus i utkanten av den autentiska och charmiga byn Neffiès

I utkanten av den autentiska och charmiga byn Neffiès, nära Pezenas, ett vackert stenhus med utsikt över en trevlig innergård med flera uteplatser skuggade utav grönskande pergolas och en vacker trädgård med en rymlig terrass och en stor pool. Butiker och restauranger ligger inom gångavstånd. Poolen är 4,5 m x 9 m, med pooltak som möjliggör badande från april till slutet av oktober. Nytt yttertak och värmepanna (2017). Ett charmigt hus med mycket karaktär och ett privilegierat läge. Kontakta oss för att köpa hus i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, Occitanie. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, Occitanie.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 3 till 4 sovrum
Boarea
155 m2
Rumsbeskrivning
Huset består i markplan av ett litet kök och ett vardagsrum, två sovrum, ett badrum med toalett och en förrådskällare. För närvarande används denna del av huset till sommaruthyrning.

På övervåningen ett vardagsrum med stenväggar och vackra synliga takbjälkar, ett fullt utrustat kök med utgång till en terrass på framsidan av huset, ett matrum med utgång till en balkong med härlig utsikt, ett sovrum med loft, ett duschrum med toalett och ett badrum med toalett.
Kök
Fullt utrustat kök och ett mindre kök.
Tvättstuga
Tvättstuga.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans stenhus
Uppvärmning
Reverserad A/C varmt och kallt
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Sten
Fasad: Stenfasad
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
I utkanten av den autentiska och charmiga byn Neffiès, nära Pezenas, ett vackert stenhus med utsikt över en trevlig innergård med flera uteplatser skuggade utav grönskande pergolas och en vacker trädgård med en rymlig terrass och en stor pool. Butiker och restauranger ligger inom gångavstånd. Poolen är 4,5 m x 9 m, med pooltak som möjliggör badande från april till slutet av oktober. Nytt yttertak och värmepanna (2017). Ett charmigt hus med mycket karaktär och ett privilegierat läge.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 4260 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Tomtbeskrivning
Tomt om 4 260 m ², terrasser, pool och uthus.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt, Taxe Foncière: 1 050 Euro/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Neffiès är en kommun i departementet Hérault i regionen Occitanien i södra Frankrike. Kommunen ligger i kantonen Roujan som tillhör arrondissementet Béziers. År 2009 hade Neffiès 950 invånare.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Neffiès
Occitanie

Pris:
425 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
155 m2
Tomtarea:
4260 m2
Ref.nr
CFR212431

Dela

Till toppen