3-rumslägenheter granne med segelbåtshamnen i i Marseillan

3-rumslägenheter i nybyggnadsprogram granne med segelbåtshamnen i Marseillan. Detta residens är beläget vid den södra kanten av lagunen Thau, på första parkett i segelbåtshamnen i Marseillan, 5 minuters promenad från affärer, skolor och centrum av orten. Att bo i denna typiska Languedoc-by, är att återupptäcka Medelhavet med sin avslappnade livsstil, restauranger, vattenaktiviteter, genuina marknader, cykelturer och besök till Noilly Prat eller Natura 2000 naturreservat. Enkelt att ta sig till Marseillan på 15 minuter med buss eller bil från Agde tågstation och 30 minuter från Beziers flygplats. Residenset erbjuder ljusa och generösa lägenheter. Alla boenden har väl tilltagna terrasser och det ingår en parkeringsplats till varje lägenhet. Arkitekturen är modern samtidigt som den genuina stilen i byn Marseillan bevaras, med exklusiva och påkostade materialval och exklusiv design. Först till kvarn gäller. Kontakta oss för att köpa lägenhet i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, Occitanie. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, Occitanie.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
56 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerade 3-rumslägenheter mellan 56 - 70 m2 bestående av: Entré och hall, vardagsrum (inkl. kök) och utgång till terrass , två sovrum, ett duschrum och en separat toalett.
Pentry
Kök att installera.
Badrum
Ett duschrum.
Toalett
Separat toalett.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1-4 av 5, hiss finns
Allmänt
3-rumslägenheter i nybyggnadsprogram granne med segelbåtshamnen i Marseillan. Detta residens är beläget vid den södra kanten av lagunen Thau, på första parkett i segelbåtshamnen i Marseillan, 5 minuters promenad från affärer, skolor och centrum av orten. Att bo i denna typiska Languedoc-by, är att återupptäcka Medelhavet med sin avslappnade livsstil, restauranger, vattenaktiviteter, genuina marknader, cykelturer och besök till Noilly Prat eller Natura 2000 naturreservat. Enkelt att ta sig till Marseillan på 15 minuter med buss eller bil från Agde tågstation och 30 minuter från Beziers flygplats. Residenset erbjuder ljusa och generösa lägenheter. Alla boenden har väl tilltagna terrasser och det ingår en parkeringsplats till varje lägenhet. Arkitekturen är modern samtidigt som den genuina stilen i byn Marseillan bevaras, med exklusiva och påkostade materialval och exklusiv design. Först till kvarn gäller.


Kontakta oss om lediga lägenheter på området, med pris, placering och information.

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus
Byggnadsår
2021
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas
Övrigt
Studiolägenheter från 105 000 Euro, mellan 24 och 33 m².
2-rumslägenheter från 129 000 Euro, mellan 36 och 51 m².
3-rumslägenheter från 199 000 Euro, mellan 56 och 70 m².
4-rumslägenheter från 499 000 Euro, mellan 84 och 87 m².

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt, Taxe Foncière: Ännu ej fastställd.
Samfällighetsavgift: Ännu ej fastställd.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Marseillan är en kommun och kustort i departementet Hérault i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, numera namnändrad till Occitanie, i södra Frankrike. Kommunen ligger i kantonen Agde som tillhör arrondissementet Béziers. År 2010 hade Marseillan 7 817 invånare.[1]

Byn Marseillan befinner sig inte långt från Béziers och Pézenas. Byn ligger vid en étang som det finns massor av längs med kusten i Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Marseillan
Occitanie

Pris:
199 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
56 m2
Ref.nr
CFMAM3

Dela

Till toppen