2-rumslägenhet med stor terrass på översta plan i Narbonne

2-rumslägenhet med stor terrass på översta plan i Narbonne, i ett lugnt kvarter och med ca. 15 min gångavstånd till centrum. Med privat parkeringsplats och en stor terrass med en underbar utsikt över landskapet och de svarta bergen i bakgrunden. En mycket ljus och funktionell lägenhet som är belägen på fjärde och sista våningen i en fastighet med hiss. Den privata terrassen är på nästan 25 m2 och där det finns plats för att odla mindre grönsaker eller plantera färgglada Medelhavsväxter. Ingen insyn då vi befinner oss högst upp i fastigheten och med en utsikt som man aldrig kan få nog av. Kontakta oss för att köpa lägenhet i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, Occitanie. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, Occitanie.

Interiör

Antal rum:
2 rum
Boarea
41 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad lägenhet bstående av entré och hall, vardagsrum och kök med matplats i öppen planlösning, två sovrum och ett badrum, samt en terrass om 25 m2.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
4 av 4, hiss finns
Allmänt
2-rumslägenhet med stor terrass på översta plan i Narbonne, i ett lugnt kvarter och med ca. 15 min gångavstånd till centrum. Med privat parkeringsplats och en stor terrass med en underbar utsikt över landskapet och de svarta bergen i bakgrunden. En mycket ljus och funktionell lägenhet som är belägen på fjärde och sista våningen i en fastighet med hiss. Den privata terrassen är på nästan 25 m2 och där det finns plats för att odla mindre grönsaker eller plantera färgglada Medelhavsväxter. Ingen insyn då vi befinner oss högst upp i fastigheten och med en utsikt som man aldrig kan få nog av.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Byggnadsår
2008
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt, Taxe Foncière: 800 Euro/år.
Samfällighetsavgift: 1 300 Euro/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Narbonne (occitanska: Narbona) är en stad och kommun i departementet Aude i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, numera namnändrad till Occitanie, i södra Frankrike, 12 kilometer från Medelhavet. Kommunen är chef-lieu för tre kantoner och sous-préfecture för arrondissementet Narbonne. År 2010 hade Narbonne 51 227 invånare. Staden var under antiken känd som Narbo.

En mängd fornlämningar har anträffats i Narbonne. Långt före romarnas infall i Gallien var Narbonne en blomstrande stad. Där grundlade romarna 118 f.Kr. sin första koloni i Gallien och kallade den Narbo martius. Den låg vid Via Domitia, romarnas första väg genom Gallien. Som huvudstad i romarnas första provins i Gallien (Gallia narbonensis) och station för romerska flottan blev Narbonne en rival till Massilia, men en stor eldsvåda år 150 samt provinsens delning minskade dess anseende. Under visigoterna var den en av de förnämsta städerna i Septimanien. År 719 intogs den av araberna och inlemmades i emiratet Cordoba, men fråntogs dem 759 av frankerna. Under medeltiden hörde den än till grevskapet Toulouse, än under egna herrar. År 1507 förenades Narbonne med franska kronan och omgavs med nya fästningsverk. Sedan den upphört att vara garnisonsstad, raserades verken år 1872.

Staden Narbonne delas av kanalen Canal de la Robinei (eller Narbonnekanalen) i två delar, bourg och cité, och är en av Frankrikes äldsta. Den har en anmärkningsvärd katedral (förr domkyrka), Saint Just, vars kor byggdes åren 1272-1332, varefter den imposanta byggnaden, som skulle hört till Frankrikes största gotiska monument, blev stående ofullbordad. Staden var fram till år 1790 ärkebiskopssäte. Det forna ärkebiskopspalatset blev ombyggt av Viollet-le-Duc.
Kommunikation
Béziers flygplats: 35 minuter med bil.
Narbonne plage: 25 minuter med bil.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Narbonne
Occitanie

Pris:
128 000 EUR
Antal rum:
2
Boarea:
41 m2
Ref.nr
CFCNAR128

Dela

Till toppen