Nybyggt radhus 300 m från stranden i Valras Plage

Nybyggnadsprojekt 300 m från stranden i Valras Plage med radhus och lägenheter. Endast 15 minuter med bil från flygplatsen i Beziers. Här ett radhus med en boarea om 55 m² fördelad på vardagsrum/kök/sovrum 25,57 m², ett sovrum om 8,56 m² och ett sovrum om 9,79 m², duschrum med toalett 4,56 m², duschrum 2,82 m², garderober 0,77 m² och 1,36 m², terrass på 12,18 m² med sydvästligt läge, samt en trädgård om 27,33 m². Gångavstånd till badstranden och alla affärer, restauranger och annan service. Köpet är förbundet med att man går med i uthyrningsprogrammet och härmed är priserna utan fransk moms. Kontakta oss för att köpa hus i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, Occitanie. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, Occitanie.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
55 m2
Rumsbeskrivning
Här ett radhus med en boarea om 55 m² fördelad på vardagsrum/kök/sovrum 25,57 m², ett sovrum om 8,56 m² och ett sovrum om 9,79 m², duschrum med toalett 4,56 m², duschrum 2,82 m², garderober 0,77 m² och 1,36 m², terrass på 12,18 m² med sydvästligt läge, samt en trädgård om 27,33 m²
Kök
Kök ingår.
Badrum
Två duschrum, varav ett med toalett.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
El
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
N62
Övrigt
Nybyggnadsprojekt 300 m från stranden i Valras Plage med radhus och lägenheter. Endast 15 minuter med bil från flygplatsen i Beziers.
Här ett radhus med en boarea om 55 m² fördelad på vardagsrum/kök/sovrum 25,57 m², ett sovrum om 8,56 m² och ett sovrum om 9,79 m², duschrum med toalett 4,56 m², duschrum 2,82 m², garderober 0,77 m² och 1,36 m², terrass på 12,18 m² med sydvästligt läge, samt en trädgård om 27,33 m². Gångavstånd till badstranden och alla affärer, restauranger och annan service. Köpet är förbundet med att man går med i uthyrningsprogrammet och härmed är priserna utan fransk moms.

Övriga byggnader

Exempel på boenden:
Lägenhet enrummare, boarea från 25 m² med priser från 72 000 Euro.
Lägenhet tvårummare, boarea från 33 m² med priser från 103 000 Euro.
Lägenhet tvårummare, boarea från 59 m² med priser från 177 250 Euro.
Radhus i två plan - trerummare, boarea från 40 m² till 60 m² med priser från 125 000 Euro till 179 000 Euro.

Priserna är före moms (vid tecknande av hyreskontraktet är man befriad från fransk moms om 20%).

I gengäld för en årlig garantihyra förbinder sig ägaren att lämna ut sitt boende till uthyrning till uthyrningsfirman i 4 sammanhängande veckor under perioden 1 juli-31 augusti varje år, under 9 års tid. Ägaren får 70% av hyresintäkterna och 30% går till uthyrningsfirman. Blir lägenheten inte uthyrd så får man en minimum garantihyra på 550 Euro inkl moms/år.

Nyckelöverlämning är planerad till sommaren 2019 för lägenheterna och sommaren 2020 för radhusen.

Tveka inte att kontakta oss för mer detaljerad beskrivning, samt närmare information om lediga objekt.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 80 m2
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt, Taxe Foncière: 993 Euro/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Valras Plage är en kommun och kustort i departementet Hérault i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, numera namnändrad till Occitanie, i södra Frankrike. Kommunen ligger i kantonen Béziers 4e Canton som tillhör arrondissementet Béziers.

Från början så var Valras mer av en fiskeby men under 1960-talet så moderniserades orten med ambitionen att göra orten attraktiv året om.
Segelbåtshamnen har i dag 220 båtplatser och ytterligare 130 st längs Orbflodens mynning.

Valras Plage har 4 348 fasta invånare och under sommarperioden så tiodubblas befolkningen.
Kommunikation
15 km från Béziers, 30 km från Narbonne och 70 km från Montpellier. Nära flygplatsen i Beziers/Vias, ca 15 minuter med bil, dit Ryan Air flyger under sommarhalvåret från Skavsta flygplats. Även Norwegian med direktflyg till Montpellier april-oktober.

Bussar till Valras Plage går från Béziers tågstation. Snabbtågen från Paris går alla till Montpellier och vissa av dem fortsätter till Agde och Béziers. De snabbtåg som inte gör det medför att man får byta i Montpellier till ett lokaltåg till Agde och Béziers.
Övrigt
Residence la Dune
I dagsläget är detta ett stort grönområde som kommer att bebyggas och läget är toppen då det är grönt och fint samt ett mycket lugnt kvarter - och ändå gångavstånd till badstranden och alla affärer, restauranger och annan service.

Residenset La Dune är en del av denna utveckling och det handlar om fritidsboenden. Det finns möjlighet att köpa med uthyrningsformel vilket betyder garanterad hyresintäkt. Det kommer att finnas en gemensam pool på området samt boulebana.

Lägenheter/hus
Alla hus och lägenheter på La Dune har en stark medelhavsidentitet. Med takterrasser, vita fasader, fönsterluckor och ljusa interiörer som vetter ut mot soliga trädgårdar, så är andan för den soldyrkande arkitekturen i Södra Frankrike ständigt närvarande.

Radhusen har alla en loggia och en liten tomtplätt med nyttjanderätt. Fastigheten med lägenheterna är i fyra våningar och alla har en terrass. Ingår gör även kök, inredda garderober och plattlagda terrasser. Alla har privat parkeringsplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Valras Plage
Occitanie

Pris:
165 833 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
55 m2
Tomtarea:
80 m2
Ref.nr
CPRODAM43

Dela

Till toppen