3-rumslägenhet med stor terrass i Escale, Marseillan

3-rumslägenhet med stor terrass i Escale, Marseillan på 3:e våningen av fyra i Escale, området som är beräknat stå klart i mars 2020. Beläget i hjärtat av Medelhavsorten Marseillan nära de 2 hamnarna, segelbåtshamnen och fiskehamnen. Programmet är beläget på en anmärkningsvärd plats i Marseillan, både på den öppna platsen på strandpromenaden La Belle Scribote och nära hamnen och ortens aktiviteter. Med parkeringsplats. Kontakta oss för att köpa lägenhet i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, Occitanie. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, Occitanie.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
60 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad studio bestående av: Entré och hall om 4,1 m2, vardagsrum (inkl. kök) om 25,45 m2 och utgång till terrassen om 11,4 m2 med österläge, Master bedroom om 14,65 m2, sovrum nr 2 om 9,05 m2, ett duschrum om 5,35 m2 och en separat toalett om 1,3 m2.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.
Toalett
Separat toalett.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3 av 4, hiss finns
Allmänt
3-rumslägenhet med stor terrass i Escale, Marseillan på 3:e våningen av fyra i Escale, området som är beräknat stå klart i mars 2020. Beläget i hjärtat av Medelhavsorten Marseillan nära de 2 hamnarna, segelbåtshamnen och fiskehamnen. Programmet är beläget på en anmärkningsvärd plats i Marseillan, både på den öppna platsen på strandpromenaden La Belle Scribote och nära hamnen och ortens aktiviteter. Med parkeringsplats.

Kontakta oss om lediga lägenheter på området, med pris, placering och information.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Byggnadsår
2020
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt, Taxe Foncière: 715 Euro/år.
Samfällighetsavgift: Beräknad till ca. 75 Euro/mån.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
I hjärtat av Medelhavsorten Marseillan ligger Escale nära de två hamnarna, segelbåtshamnen och fiskehamnen. Programmet är beläget på en anmärkningsvärd plats i Marseillan, både på den öppna platsen på strandpromenaden La Belle Scribote och nära hamnen och ortens aktiviteter.
Marine Spirit är fördelad på fyra våningar och erbjuder lägenheter från enrumslägenheter till 5-rumslägenheter inklusive ett antal etagelägenheter.

Många lägenheter är genomgående och erbjuder fönster åt två håll; avlägsen utsikt över Thau-lagunen och stadens centrum. I den anlagda lilla parken mellan husen kan du lugnt njuta av de många soliga dagarna som erbjuds i regionen. Närheten till stränderna, lagunen Thau, vingårdar, spår av romarna kommer att glädja älskare av natur, historia och kultur.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Marseillan
Occitanie

Pris:
218 600 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
60 m2
Ref.nr
CFMAE103

Dela

Till toppen