Charmigt herrskapshus i centrum av Cessenon sur Orb

Charmigt herrskapshus i centrum av Cessenon sur Orb, som är en mycket trevlig och livlig ort, med en trädgård om ca 100 m². Huset är beläget mitt i den centrala delen av Cessenon sur Orb som är en mycket trevlig fullserviceort som har flertalet restauranger och affärer. Det specifika med denna ort är att Orb-floden rinner genom byn och att det således finns en badplats mitt i byn. Huset behöver fräschas upp, men mycket kommer att göras vid innan övertagandet. Kontakta oss för att köpa hus i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, Occitanie. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, Occitanie.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 3 till 4 sovrum
Boarea + Biarea
200 m2 + 20 m2
Rumsbeskrivning
Markplan: Entré 30 m², vardagsrum med öppen spis (kassett) 24 m², fullt utrustat kök 10 m² med undre och övre enheter (köket kommer att bytas ut av ägaren)n och det finns möjlighet att öppna upp köket mot vardagsrummet, matsal 24 m² mycket vackert med väggar i synlig sten och vackra takbjälkar (det finns möjlighet att omvandla detta till en en lägenhet, det finns en kokvrå, WC och duschrum och en separat ingång.

2:a våningen: En trappavsats 24 m², tre sovrum 2 x 20 m² och 10 m² (ett med garderob), klädkammare 3 m²,WC, badrum med dubbla vaskar, det finns även ett mindre rum om 5 m² med balkong som nu används som TV-rum.

Vind där det finns möjlighet att omvandla en viss del till boyta.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans herrgårdshus med vind
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C reverserad varmt/kallt
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Charmigt herrskapshus i centrum av Cessenon sur Orb, som är en mycket trevlig och livlig ort, med en trädgård om ca 100 m². Huset är beläget mitt i den centrala delen av Cessenon sur Orb som är en mycket trevlig fullserviceort som har flertalet restauranger och affärer. Det specifika med denna ort är att Orb-floden rinner genom byn och att det således finns en badplats mitt i byn. Huset behöver fräschas upp, men mycket kommer att göras vid innan övertagandet.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 250 m2
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Tomt om 185 m2 med uppväxt lummig trädgård.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt, Taxe Foncière: 972 Euro/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Cessenon sur Orb är en kommun och en stor by med 2030 invånare, med två andra byar i kommunen, Cazal-Viel, och Lugne Reais. De omgivande kommunerna, alla mindre än 9 km bort är: Cazedarnes, Causses-et-Veyran, St . Nazaire-de-Ladarez, Roquebrun och Prades-sur-Vernazobres. Cessenon sur Orb är belägen halvvägs mellan foten av Cevennes (Caroux och bergen i Espinouse) och Medelhavet (endast 30 km till Valras beach).

Belägem en höjd av 51 meter över havet. Cessenon sur Orb korsas av floden Orb , som sträcker sig 145 km för att bli kraftfullare nedströms. Känd för sina forsar, med kanot- och kajaktävlingar som arrangeras årligen med internationella deltagare.
Närservice
Cessenon sur Orb är en mycket trevlig fullserviceort som har flertalet restauranger och affärer. Det specifika med denna ort är att Orbfloden rinner genom byn och att det således finns en badplats mitt i byn.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Cessenon sur Orb
Occitanie

Pris:
210 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
200 m2
Biarea:
20 m2
Tomtarea:
250 m2
Ref.nr
CFFC246CE

Dela

Till toppen