Nyproduktion av lägenheter till salu i Sète

Nyproduktion av lägenheter till salu i Sète. Thau Indigo är ett residens som rymmer från enrumslägenheter till femrumslägenheter fördelade på två byggnader. För att komma till entréerna korsar du en medelhavsträdgård. De flesta av lägenheterna är orienterade syd/sydväst, vilket förebådar vackra sommarkvällar på de generösa terrasserna. Thau Indigo är ett residens som förhöjer upplevelsen att leva i södra Frankrike och du kommer särskilt att uppskatta det privilegierade skådespelet av en vacker solnedgång från terrassen. ill stranden endast 800 meter. Kontakta oss för att köpa lägenhet i regionen Occitanie. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i regionen Occitanie.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
64 m2
Rumsbeskrivning
Exempel lgh nr B409 på 4:e våningen med entréhall. vardagsrum, matsal och kök i öppen planlösning, två sovrum, ett badrum, separat EZ och en terrass om 9,7 m2.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
0 av 0, hiss finns ej

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2022
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Närområde

Allmänt
Sète, tidigare Cette, (occitanska: Seta) , är en kommun, kuststad och fästning i franska departementet Hérault, på en landtunga mellan Étang de Thau och Medelhavet. Den står genom kanaler i förbindelse Sète både Rhône och Garonne. I dess närhet finns stora ostronodlingar. År 2018 hade Sète 43 686 invånare.

Hamnen grundades den 29 juli 1666 efter ett beslut av Ludvig XIV. Hamnen med passagerarfartyg, lastfartyg, segelfartyg och fiskebåtar ger staden dess karaktär. Varje år i augusti sedan år 1666 firas Saint Louis, ett tornerspel på Le grand Canal.

Georges Brassens, en av den franska viskontens största, är född och uppvuxen i Sète. Andra stora konstnärer som har anknytning till och har inspirerats av Sète är Paul Valery och Agnes Varda.

Sète har under lång tid varit den näst Marseille viktigaste handelsplatsen vid franska Medelhavskusten och har en utmärkt hamn. Mest exporteras vin. Vin- och likörberedning är för övrigt två av huvudnäringarna. Sète härstammar från romartiden och har sitt namn efter det närbelägna Mont S:t Clair (Mons Setius), men grundades på nytt av Colbert.
Kommunikation
Montpellier flygplats: 33 km.
Béziers flygplats: 36 km.
Toulouse flygplats:
Närservice
All service, restauranger, barer, kaféer, affärer, snabbköp m.m. finns i Sète.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Sète
Occitanie

Pris:
280 100 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
64 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CPROTHIN

Dela

Till toppen