3 och 4--rumslägenheter til salu i nybyggnadsprogram granne med segelbåtshamnen

3 och 4--rumslägenheter til salu i nybyggnadsprogram granne med segelbåtshamnen i Marseillan. Endast ett fåtal lägenheter kvar för inflyttning september 2022. Från 279 000 Euro och uppåt. Detta residens är beläget vid den södra kanten av lagunen Thau, på första parkett i segelbåtshamnen i Marseillan, 5 minuters promenad från affärer, skolor och centrum av orten. Att bo i denna typiska Languedoc-by, är att återupptäcka Medelhavet med sin avslappnade livsstil, restauranger, vattenaktiviteter, genuina marknader, cykelturer och besök till Noilly Prat eller Natura 2000 naturreservat. Enkelt att ta sig till Marseillan på 15 minuter med buss eller bil från Agde tågstation och 30 minuter från Beziers flygplats. Residenset erbjuder ljusa och generösa lägenheter. Alla boenden har väl tilltagna terrasser och det ingår en parkeringsplats till varje lägenhet. Arkitekturen är modern samtidigt som den genuina stilen i byn Marseillan bevaras, med exklusiva och påkostade materialval och exklusiv design. Först till kvarn gäller. Kontakta oss för att köpa lägenhet i regionen Occitanie. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i regionen Occitanie.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
60 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerade 3- och 4-rumslägenheter bestående av: Entré och hall, vardagsrum (inkl. kök) och utgång till terrass om mellan 14 - 76 m2 , hall vid sovrummen, Master bedroom, sovrum nr 2, ev. sovrum 3, två duschrum och en separat toalett.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
3 av 3, hiss finns ej

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Byggnadsår
2021
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Marseillan är en charmig och levande fransk kuststad med mycket gamla anor. Det finns gott om bra restauranger och butiker. Staden är uppdelad i gamla Marseillan Ville som ligger vid Thau lagunen och nyare Marseillan Plage som ligger vid Medelhavet. Det är några kilometer dem emellan. Fenicierna var här 600 år f.Kr. Hamnen var viktig för införsel av varor och under lång tid var det en romersk besittning under namnet Messalum. Via Domitia passerade här på sin väg till Spanien. I centrum av Marseillan Ville finns en äldre bebyggelse med smala gator som det är kul att ströva runt i och låtsas att man gått vilse.

Marseillan är en kommun i departementet Hérault i regionen Occitanie i södra Frankrike. Kommunen ligger i kantonen Agde som tillhör arrondissementet Béziers. År 2017 hade Marseillan 7 778 invånare. Byn Marseillan befinner sig inte långt från Béziers och Pézenas.
Närservice
All service, affärer, restauranger, barer, kaféer, affärer och snabbköp finns i Marseillan.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Marseillan
Occitanie

Pris:
279 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
60 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CFMAM3

Dela

Till toppen