4-rumslägenheter till salu granne med segelbåtshamnen i i Marseillan

4-rumslägenheter i nybyggnadsprogram granne med segelbåtshamnen i Marseillan. Detta residens är beläget vid den södra kanten av lagunen Thau, på första parkett i segelbåtshamnen i Marseillan, 5 minuters promenad från affärer, skolor och centrum av orten. Att bo i denna typiska Languedoc-by, är att återupptäcka Medelhavet med sin avslappnade livsstil, restauranger, vattenaktiviteter, genuina marknader, cykelturer och besök till Noilly Prat eller Natura 2000 naturreservat. Enkelt att ta sig till Marseillan på 15 minuter med buss eller bil från Agde tågstation och 30 minuter från Beziers flygplats. Residenset erbjuder ljusa och generösa lägenheter. Alla boenden har väl tilltagna terrasser och det ingår en parkeringsplats till varje lägenhet. Arkitekturen är modern samtidigt som den genuina stilen i byn Marseillan bevaras, med exklusiva och påkostade materialval och exklusiv design. Först till kvarn gäller. Kontakta oss för att köpa lägenhet i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, Occitanie. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, Occitanie.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea:
84 m2
Rumsbeskrivning
Pentry
Kök att installera.
Badrum
Två duschrum.
Toalett
Separat toalett.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlagenhet
Våningsplan
0 av 5, hiss finns
Allmänt
Kontakta oss för att köpa lägenhet i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, Occitanie. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, Occitanie.

Byggnad

Byggnadstyp
Byggnadsår
2020
Uppvärmning
Centralvärme
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt

Närområde

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Ägarlägenhet

Marseillan
Occitanie

Pris:
499 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
84 m2
Ref.nr
CFMAM4

Dela

Till toppen