Vacker och exceptionellt designad villa på en 1 733 m2 tomt till salu i Laurens

Vacker och exceptionellt designad villa på en tomt om 1 733 m2 till salu i Laurens. På en mindre ort med alla bekvämligheter,20 minuter norr om Béziers, finner vi denna vackra och unika villa med 282 m2 boyta på en tomt på 1733 m2. Denna villa erbjuder en boendemiljö som kretsar runt en grönskande och täckt innerträdgård med en fiskdamm och öppningsbart tak, täckta terrasser runtomkring, som erbjuder avskildhet och det goda i livet, året om. Trädgården har många fruktträd, samt Medelhavsbuskar och växter och det finns ett automatiskt bevattningssystem för hela trädgården. Ett ljust hus med härliga volymer och byggmaterial av hög kvalitet. Kontakta oss för att köpa hus i regionen Occitanie. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i regionen Occitanie.

Interiör

Antal rum:
10 rum varav 3 sovrum
Boarea:
350 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen erbjuder en rymlig entréhall, ett stort vardagsrum, en matsal, ett väl tilltaget och fullt utrustat kök, tvättstuga och grovkök, tre rymliga sovrum, alla med eget badrum. Alla rum på denna nivå, förutom ett sovrum, har utgång till den täckta trädgården.

På övervåningen finns ett kontor, en terrass med panoramautsikt över landskapet med de svarta bergen i bakgrunden.

Den undre nivån i huset har en stor källare om 255 m2 med ett dubbelgarage, en vinkällare utrustad med luftkonditionering, ett enormt allrum och lekrum, samt flertalet förvaringsrum. Vi finner också en fristående lägenhet med duschrum, sovrum, vardagsrum med öppet fullt utrustat kök och med en stor och privat uteplats.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källare
Byggnadsår
2006
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 733 m2
Typ:
Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning
Trädgården har många fruktträd, samt Medelhavsbuskar och växter och det finns ett automatiskt bevattningssystem för hela trädgården.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
2 590 Euro/år.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Laurens är en kommun i departementet Hérault i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, numera namnändrad till Occitanie, i södra Frankrike. Kommunen ligger i kantonen Murviel-lès-Béziers som tillhör arrondissementet Béziers. År 2010 hade Laurens 1 349 invånare.
Närservice
Laurens har restauranger, barer, kafé, affärer, bank, post och mataffär.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Laurens
Occitanie

Pris:
750 000 EUR
Antal rum:
10
Boarea:
350 m2
Tomtarea:
1 733 m2
Ref.nr
CFCLA750E

Dela

Till toppen