Fristående villa med stor trädgård till salu i Puissalicon

Fristående villa med stor trädgård till salu i Puissalicon. Denna fristående villa har en tomt om 1 074 m² och erbjuder 124 m² boarea på två våningar fördelat på 3 sovrum och 2 badrum. Med en härlig trädgård med möjlighet att installera en pool. Puissalicon är en medeltida by med mataffär och 2 restauranger, belägen 15 minuter med bil norr om Béziers, 25 minuter med bil från motorvägen och 30 minuter med bil från badstränderna. Kontakta oss för att köpa hus i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, Occitanie. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, Occitanie.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
124 m2
Rumsbeskrivning
På bottenvåningen en hall och på ena sidan hallen ett fullt utrustat kök och på den andra sidan ett generöst matrum och vardagsrum i vinkel med en öppen spis (kassett). Från detta rum som har takhöjd upp till nock finns stora skjutglasdörrar som leder ut till den härliga täckta terrassen och trädgården. Fortsättningen i detta plan består av ett sovrum med stor garderob, ett badrum med WC, separat WC med handfat, samt en fullt utrustad tvättstuga. Från tvättstugan kommer man även in till garaget.

Övervåningen består av två sovrum, varav det ena erbjuder en härlig utsikt över det böljande landskapet och bergen i bakgrunden. Det finns även ett duschrum med WC på detta plan.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Kombinerat värmesystem med öppen spis (kassett), reversibel luftkonditionering och el-element.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1074 m2
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Vacker täckt terrass med vatten och el för sommarkök och intill terrassen finns det en separat murad utegrill med vedförråd. Denna terrass kan man njuta av hela året. Från terrassen kommer man ut till den lummiga trädgården med sitt stora fina grönsaksland och flertalet olika fruktträd, en trädgårdsbyggnad (med indragen el) om ca 15 m², som kan användas som sommargästrum. Framför huset finns det plats för att parkera flertalet bilar och även plats för att bygga en carport eller ett fristående garage (krävs dock bygglov från kommunen).
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
1 250 Euro/år.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Byn Puissalicon är en liten fransk by som ligger i departementet Hérault i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, numera namnändrad till Occitanie, i södra Frankrike. Puissalicon ligger i kommunen Servian, en del av området kring Béziers.
Närservice
Byn Puissalicon är en fullserviceby med mataffär, bagare, café, restaurang och skola.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Puissalicon
Occitanie

Pris:
329 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
124 m2
Tomtarea:
1074 m2
Ref.nr
CFCPUI329

Dela

Till toppen