Mysigt byhus i mycket gott skick med fantastisk terrass till salu i byn Laurens

Mysigt byhus i mycket gott skick med fantastisk terrass till salu i den charmiga byn Laurens, ca 20 minuter norr om Béziers. Huset har en boarea om 69 m2 och en takterrass om hela 32 m2 med mycket fin utsikt. Huset är beläget på en lugn gågata mitt i de centrala delarna av byn. Det är dock ett av de första husen på gatan vilket förenklar för avlastning från bilen. Högst upp i huset finns en terrass med söderläge om hela 32 m2, med härlig utsikt över hustak och landskap. En del av terrassen är täckt vilket gör att man även kan vistas på den när solen står som högst på dagen och vid regn. Vid terrassen finns också framdraget kablar och VVS för den som vill skapa ett sommarkök på den täckta delen av terrassen. Ett perfekt semesterhus till ett bra pris. Kontakta oss för att köpa hus i regionen Occitanie. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i regionen Occitanie.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea
69 m2
Rumsbeskrivning
I markplan finns en hall, ett duschrum/tvättstuga , samt WC och en förrådslokal (som är möjlig att inreda). Vacker synlig sten på väggarna i trapphuset i hela huset höjer karaktären på detta typiskt sydfranska stenhus.

2:a våningen består av ett fullt utrustat kök med plats för matbord och stolar. Där finns också en köksalkov, där det finns ett litet förrådsutrymme och den ursprungliga diskhon (hög charmfaktor). Innanför köket finns ett litet vardagsrum med ett dekorativt fönster mot köket, vilket bidrar till ett högre ljusinsläpp och en känsla av volym.

På övervåningen finns två sovrum om 10 och 14 m2, samt ett duschrum med WC.

Högst upp i huset en terrass med söderläge om hela 32 m2, med härlig utsikt över hustak och landskap.

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus 3-plan
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 50 m2
Typ: Byggnadsyta
Tomtbeskrivning
Byggnadsyta.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Laurens är en kommun i departementet Hérault i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, numera namnändrad till Occitanie, i södra Frankrike. Kommunen ligger i kantonen Murviel-lès-Béziers som tillhör arrondissementet Béziers. År 2010 hade Laurens 1 349 invånare.
Närservice
Laurens har restauranger, barer, kafé, affärer, bank, post och mataffär.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Laurens
Occitanie

Pris:
119 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
69 m2
Tomtarea:
50 m2
Ref.nr
CFFC129E

Dela

Till toppen