Härligt vinbondehus med terrass och stort garage i Abeilhan

Charmigt vinbondehus med garage och terrass i byn AAbeilhan. Vackert renoverat vinbondehus. Boarea om 110 m2 fördelat på tre sovrum, 2två badrum och en stor takterrass om 28 m2. Huset är beläget några få steg från butiker och restauranger och flera bra vinproducenter. Ett hus där den ursprungliga charmen och karaktären har respekterats under renoveringen. Huset är i utomordentligt gott skick. Huset är från 1700-talet och var ursprungligen byns värdshus, där resande som kom med häst och vagn stannade över natten. Kontakta oss för att köpa hus i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, Occitanie. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, Occitanie.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea
110 m2 + 70 m2
Rumsbeskrivning
Markplan: Entré 15 m2, garage 70 m2 med en vinkällare.

2.a våningen: Vardagsrum 31 m2 med öppen spis (kassett) och en vägg med synlig sten samt synliga träbjälkar i taket, ett fullt utrustat kök, ett sovrum och ett badrum med toalett.

3:e våningen: Möblerbar hall 3 m2, sovrum 20 m2 med stora garderober och ett intilliggande duschrum med toalett 5 m2, sovrum 9 m2 och en terrass på 28 m2 med handfat och grill.

Ett mycket sunt och bekvämt hus utrustat med centralvärme med oljepanna (Viessmann), reversibel luftkonditionering på andra våningen, bakre fasad och fönster ommålade år 2015, parabol som fångar utländska kanaler installerad år 2014.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus 3-plan
Byggnadsår
1700
Uppvärmning
Centralvärme med oljepanna och reverserad A/C, varmt och kallt
Ventilation
A/C reverserad varmt/kallt
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Charmigt vinbondehus med garage och terrass i byn Abeilhan. Vackert renoverat vinbondehus. Boarea om 110 m2 fördelat på tre sovrum, 2två badrum och en stor takterrass om 28 m2. Huset är beläget några få steg från butiker och restauranger och flera bra vinproducenter. Ett hus där den ursprungliga charmen och karaktären har respekterats under renoveringen. Huset är i utomordentligt gott skick. Huset är från 1700-talet och var ursprungligen byns värdshus, där resande som kom med häst och vagn stannade över natten.

Övriga byggnader

Garage 70 m2.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 150 m2
Typ: Byggnadsyta och innergård
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt, Taxe Foncière: 323 Euro/år.

Närområde

Allmänt
Abeilhan är en kommun i departementet Hérault i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, numera namnändrad till Occitanie, i södra Frankrike. Kommunen ligger i kantonen Servian som tillhör arrondissementet Béziers. År 2010 hade Abeilhan 1 327 invånare.
Kommunikation
Béziers flygplats: 25 minuter med bil.
Sérignan Plage: 30 minuter med bil.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Abeilhan
Languedoc-Roussillon

Pris:
199 900 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
110 m2
Biarea:
70 m2
Tomtarea:
150 m2
Ref.nr
CFCABE214

Dela

Till toppen