Rymlig 3-rumslägenhet med terrass och underbar havsutsikt till salu i Menton

Exceptionell 3-rumslägenhet belägen i ett palats i hjärtat av Menton, mittemot kasinot och Jardin Biovès. Denna vackra 3-rumslägenhet om 126 m2 med utsikt över Medelhavet och bergen ligger på 4: e våningen, med hiss. I mycket bra skick. Söderläge, vackra gamla trägolv, högt i tak, extremt ljus. Som ett litet smycke belägen med Mentons bästa läge Kontakta oss för att köpa lägenhet på Franska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Franska rivieran.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
126 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av en stor entré och hall, ett stort vardagsrum om 60 m2 med tillgång till balkonger och terrass, ett separat fullt utrustat kök, Master bedroom med inbyggd garderob och en balkong, ett sovrum med garderob, ett badrum med dusch och toalett och ett badrum med badkar och toalett, samt ett förråd. Med terrass om 15 m2 och balkonger.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
4 av 6, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
6-planshus
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
3 504 Euro/år.

Närområde

Allmänt
Menton är en kuststad belägen på Franska rivieran mellan Monaco och Italien. Staden har knappt 30.000 invånare och ligger utsträckt längs havet öster om Cap Martin. Orten är mycket populär bland engelsmännen, som i 1900-talets början byggde ett antal storslagna hotell runt stadskärnan. Idag är flertalet av dessa hotell ombyggda till lägenheter, och Menton är en ganska stillsam ort jämfört med de andra större tätorterna längs Rivieran.

Den äldsta delen av Menton klättrar uppåt längs en brant klippa, och här är husen nästan byggda ovanpå varandra. På väg upp längs klippan passerar man två vackra barockkyrkor, och längst upp ligger kyrkogården. Nedanför klippan ligger det moderna Menton, med vackra gamla hus längs en ståtlig boulevard och vindlande gågator med affärer och restauranger. Öster om klippan ligger en stor småbåtshamn som vetter mot den italienska gränsen en kilometer bort.
Närservice
Busshållplats: 100 meter.
Centrum: 10 meter.
Snabbköp: 200 meter.
Strand: 50 meter.
Tågstation (TGV): 40 meter.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Menton
Franska rivieran

Pris:
935 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
126 m2
Sovrum:
2
Ref.nr
CMIV01295

Dela

Till toppen