Nybyggd villa med magisk havsutsikt i efterfrågade Cap d'Ail

Nybyggd villa med magisk havsutsikt i efterfrågade Cap d'Ail. Med ca. 300 m2 boarea erbjuder villan en modern arkitektur, en fantastisk havsutsikt och fantastisk utomhusmiljö med stor pool. Pool, pergola, ett sommarkök, dusch/toalettrum. Solens exponering är maximal. Villan består av 3 sovrum med egna badrum, 2 gästtoaletter och ett bio/TV-rum. Stort vardagsrum och matsal med öppet kök med frukostbar. Stora terrasser på varje våningsplan. Ett stängt garage och parkeringsplats med plats för 3 eller 4 bilar. Ett oberoende servicerum, tvättstuga. En spektakulär hiss (med glasväggar) till alla våningsplan. Central luftkonditionering i varje rum, LED-belysning i taket i varje rum. Kontakta oss för att köpa hus på Franska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter på hela Franska rivieran.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 3 till 4 sovrum
Boarea + Biarea
268 m2 + 92 m2
Rumsbeskrivning
Villan består av 3 sovrum med egna badrum, 2 gästtoaletter och ett bio/TV-rum. Stort vardagsrum och matsal med öppet kök med frukostbar. Stora terrasser på varje våningsplan. Ett oberoende servicerum, tvättstuga. En spektakulär hiss (med glasväggar) till alla våningsplan. Central luftkonditionering i varje rum, LED-belysning i taket i varje rum.
Kök
Fullt utrusta kök med köksö och frukostbar.
Badrum
Tre badrum.
Gästtoalett
Två gästtoaletter.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plansvilla
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Nybyggd villa med magisk havsutsikt i efterfrågade Cap d'Ail. Med ca. 300 m2 boarea erbjuder villan en modern arkitektur, en fantastisk havsutsikt och fantastisk utomhusmiljö med stor pool. Pool, pergola, ett sommarkök, dusch/toalettrum. Solens exponering är maximal. Villan består av 3 sovrum med egna badrum, 2 gästtoaletter och ett bio/TV-rum. Stort vardagsrum och matsal med öppet kök med frukostbar. Stora terrasser på varje våningsplan. Ett stängt garage och parkeringsplats med plats för 3 eller 4 bilar. Ett oberoende servicerum, tvättstuga. En spektakulär hiss (med glasväggar) till alla våningsplan. Central luftkonditionering i varje rum, LED-belysning i taket i varje rum.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 000 m2
Typ:
Trädgård, pool och terrasser

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Tillgång till villan är via en asfalterad väg, med elektrisk grind. Ligger i området Cap d'Ail, tyst, och villan ligger endast 5 minuter från Monaco och 5 minuter från motorvägen till Nice.
Kommunikation
Nice flygplats: 20 km.
Motorvägen: 1 km.
Busshållplats: 500 meter.
Centrum : 1 km
Butiker:1 km.
Tågstation: 2 km.
Golf: 10 km.
Närmsta skidbacke: 80 km.
Strand: 2 km.
Marina: 3 km.

Sportcenter (3 km)
Supermarket (1 km)

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Cap d'Ail
Franska rivieran

Pris:
3 885 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
268 m2
Biarea:
92 m2
Tomtarea:
1 000 m2
Ref.nr
CMIV01225

Dela

Till toppen