Vackert byhus i pittoreska byn La Turbie

I den charmiga och pittoreska byn La Turbie ligger detta vackra byhus på 2 våningar med en terrass om 13 m2. Boarea om 72 m2 som består av en hall, en trappa med synliga stenmurar, ett vardagsrum med spis, ett sovrumsloft, ett kök med matsal, ett badrum med dusch, en separat toalett och en vacker terrass med utsikt över takåsarna och mot Trofémonumentet Augustus. Mycket charm med sina stenmurar och synliga takbjälkar. Huset ligger i ett mycket lugnt område av La Turbie. Möjlighet att att skapa ett 2:a sovrum. Kontakta oss för att köpa hus på Franska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Franska rivieran.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 1 till 2 sovrum
Boarea
63 m2
Rumsbeskrivning
Boarea om 72 m2 som består av en hall, en trappa med synliga stenmurar, ett vardagsrum med spis, ett sovrumsloft, ett kök med matsal, ett badrum med dusch, en separat toalett och en vacker terrass med utsikt över takåsarna och mot Trofémonumentet Augustus.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus 3-plan
Uppvärmning
Reverserad A/C varmt och kallt
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Stenfasad
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
I den charmiga och pittoreska byn La Turbie ligger detta vackra byhus på 2 våningar av totalt 3 våningar med en terrass om 13 m2. Boarea om 72 m2 som består av en hall, en trappa med synliga stenmurar, ett vardagsrum med spis, ett sovrumsloft, ett kök med matsal, ett badrum med dusch, en separat toalett och en vacker terrass med utsikt över takåsarna och mot Trofémonumentet Augustus. Mycket charm med sina stenmurar och synliga takbjälkar. Huset ligger i ett mycket lugnt område av La Turbie. Möjlighet att att skapa ett
2:a sovrum.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt, Taxe Foncière: 450 Euro/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
La Turbie är en liten pittoresk by med flertalet restauranger, små matbutiker, hotel och det går bussar mot Nice, Monaco och Menton, även från flygplatsen i Nice med flygbuss till Monaco därefter buss till La Turbie.

Denna medeltida by som ligger ovanför Monaco, mellan Nice och Menton är bl a känd för sin trofé av Augustus (det ända exemplar av storlek och historiska betydelse, förvaltas av National Monuments, Trofé Augustus en av de underverk av det arkitektoniska arvet i Alpes-Maritimes).
Kommunikation
Motorväg: 3 minuter.
Handel: 30 meter.
Centrum: 20 meter.
Hav: 15 minuter.
Strand: 15 minuter.
Allmän parkering: 50 meter

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

La Turbie
Franska rivieran

Pris:
375 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
63 m2
Ref.nr
CMEV01157

Dela

Till toppen