Mycket trevlig villa i perfekt skick beläget i Saint Martin de Peille

En mycket trevlig villa i perfekt skick beläget i Saint Martin de Peille. Villan är inredd på två våningar med en underbar utsikt över bergen, byggd på inhägnad mark om 2 500 m2 med en stor pool. Boarea är 250 m2 med en utmärkt fördelning av rummen som på bottenplan har ett vardagsrum med öppen spis och utgång till trädgård, en separat matsal, ett stort kök med utgång till en täckt terrass med en grillplats, en gästtoalett samt en vacker vinkällare med ett takfönster. Ovan plan har ett allrum / kontor, ett sovrum, ett badrum med dusch och toalett, ett stort sovrum med klädkammare och utgång till en stor täckt terrass, ett mycket stort badrum med badkar, två duschar och en separat toalett (uppsättningen kan lätt omvandlas till Master suite med badrum) samt en tvättstuga. Vind och källare utvecklingsbara, färdigställda och med elektricitet. Mycket fin trädgård, på flera nivåer med kullersten på marken, flertal fruktträd som fikon, hasselnötter, citron, vindruvor, kiwi m m. Vidare finns en fiskdamm, en gårdsbrunn, två verkstadsbyggnader, en upplyst boule plan samt en vacker pool som är inhägnad. En välskött villa som ligger i ett lugnt och soligt område, enbart fem minuter med bil från den pittoreska byn La Turbie.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 2 sovrum
Boarea + Biarea
250 m2 + 60 m2
Rumsbeskrivning
Boarea är 250 m2 med en utmärkt fördelning av rummen som på bottenplan har ett vardagsrum med öppen spis och utgång till trädgård, en separat matsal, ett stort kök med utgång till en täckt terrass med en grillplats, en gästtoalett samt en vacker vinkällare med ett takfönster.
Ovan plan har ett allrum/kontor, ett sovrum, ett badrum med dusch och toalett, ett stort sovrum med klädkammare och utgång till en stor täckt terrass, ett mycket stort badrum med badkar, två duschar och en separat toalett (uppsättningen kan lätt omvandlas till master-suite med badrum),
samt en tvättstuga. Vind och källare utvecklingsbara, färdigställda och med elektricitet.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.
Gästtoalett
En gästtoalett.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Byggnadsår
1990
Uppvärmning
Braskamin och elelement
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Lättbetong
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
En mycket trevlig villa i perfekt skick beläget i Saint Martin de Peille. Villan är inredd på två våningar med en underbar utsikt över bergen, byggd på inhägnad mark om 2 500 m2 med en stor pool. Boarea är 250 m2 med en utmärkt fördelning av rummen som på bottenplan har ett vardagsrum med öppen spis och utgång till trädgård, en separat matsal, ett stort kök med utgång till en täckt terrass med en grillplats, en gästtoalett samt en vacker vinkällare med ett takfönster. Ovanplan har ett allrum/kontor, ett sovrum, ett badrum med dusch och toalett, ett stort sovrum med klädkammare och utgång till en stor täckt terrass, ett mycket stort badrum med badkar, två duschar och en separat toalett (uppsättningen kan lätt omvandlas till Master suite med badrum), samt en tvättstuga. Vind och källare utvecklingsbara, färdigställda och med elektricitet.
Mycket fin trädgård, på flera nivåer med kullersten på marken, flertal fruktträd som fikon, hasselnötter, citron, vindruvor, kiwi m m. Vidare finns en fiskdamm, en gårdsbrunn, två verkstadsbyggnader, en upplyst bouleplan samt en vacker pool som är inhägnad. En välskött villa som ligger i ett lugnt och soligt område, enbart fem minuter med bil från den pittoreska byn La Turbie.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2500 m2
Typ: Trädgård och pool med terrass
Vatten/avlopp
Septitank
Servitut etc.
Fastighetskatt: 4 400 Euro/år.
Lokal skatt: 3 900 Euro/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
La Turbie är en liten pittoresk by med flertalet restauranger, små matbutiker, hotel och det går bussar mot Nice, Monaco och Menton, även från flygplatsen i Nice med flygbuss till Monaco därefter buss till La Turbie.

Denna medeltida by som ligger ovanför Monaco, mellan Nice och Menton är bl a känd för sin trofé av Augustus (det ända exemplar av storlek och historiska betydelse, förvaltas av National Monuments, Trofé Augustus en av de underverk av det arkitektoniska arvet i Alpes-Maritimes).

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

La Turbie
Franska rivieran

Pris:
1 385 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
250 m2
Biarea:
60 m2
Tomtarea:
2500 m2
Ref.nr
CMIV00583

Dela

Till toppen