Rymlig lägenhet 4:a i Gamla sta'n Antibes

Lägenhet 4:a i Gamla sta'n Antibes. Du kommer att charmas av denna speciella lägenhet belägen i en liten samfällighet. Boarea om 115 m² plus en verandea om 28 m² och en stor terrass om 23 m² med öppen utsikt över en park. Underbart rymligt vardagsrum med kök och frukostbar. Med tre stora sovrum och ett badrum. Denna lägenheten är idealiskt belägen för er som älskar Gamla Antibes. Man kan göra allt till fots; stränder, affärer och restauranger. Mycket sällsynt med stora boareor i Gamla stan. Klart charmerande. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Franska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Franska rivieran.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea
115.24 m2
Rumsbeskrivning
Boarea om 115 m² plus en veranda om 28 m² och en stor terrass om 23 m² med öppen utsikt över en park. Underbart rymligt vardagsrum med kök och frukostbar. Med tre stora sovrum och ett badrum.
Kök
Fullt utrustat kök med frukostbar.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2 av 2, hiss finns ej
Allmänt
Lägenhet 4:a i Gamla sta'n Antibes. Du kommer att charmas av denna speciella lägenhet belägen i en liten samfällighet. Boarea om 115 m² plus en veranda om 28 m² och en stor terrass om 23 m² med öppen utsikt över en park. Underbart rymligt vardagsrum med kök och frukostbar. Med tre stora sovrum och ett badrum. Denna lägenheten är idealiskt belägen för er som älskar Gamla Antibes. Man kan göra allt till fots; stränder, affärer och restauranger. Mycket sällsynt med stora boareor i Gamla stan. Klart charmerande.

Byggnad

Byggnadstyp
2-planshus
Byggnadsår
1980
Uppvärmning
Varmvattenberedare Individuell.
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas
Övrigt
A/C, Tvåglas isolerglasfönster, eldrivna jalusier och kodlås.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Taxe foncière (fastighetsskatt): 864 Euro/år.
Samfällighetsavgift: 144 Euro/mån.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Staden Antibes är en perfekt vykortsbadort vid Medelhavet mellan Nice och Cannes. 1500-talsmurarna ligger runt den gamla staden med sina smala kullerstensgator, blomster- och grönsaksmarknaden och den gamla hamnen. Antibes växte fram från den antika grekiska handelshamnen i Antipolis, var starkt befäst av Vauban under 1600-talet och på 1900-talet blev det en favoritort för många konstnärer och författare, som Picasso, Nicolas de Staël, Max Ernst och romanförfattaren Graham Greene.
Närservice
Lägenheten ligger i Gamla sta'n i Antibes med restauranger och affärer.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Antibes
Franska rivieran

Pris:
731 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
115.24 m2
Ref.nr
CFR953612

Dela

Till toppen