Nyproduktion av 1 till 4-rumslägenheter med havsutsikt till salu centralt i Cap-d'Ail

Nyproduktion av 1 till 4-rumslägenheter med havsutsikt till salu centralt i Cap-d'Ail. Dra nytta av en förlansering för att göra din bokning i ett nytt boende. En riktig ovanlighet med ett unikt läge omedelbar till centrala Cap-d'Ail, vilket gör att du kan nå affärer, restauranger, tågstationen och stranden till fots. Endast 2 km från Furstendömet Monaco och 18 km från Nice. Ett drömläge, med Medelhavet som bakgrund. Nybygget kommer att innehålla 29 lägenheter uppdelat i 4 byggnader med garage. Lägenhet från 1 till 4-rulslägenheter. Markens naturliga sluttning erbjuder de flesta lägenheter en ovärderlig utsikt över Medelhavet. Dess moderna arkitektur, gröna tak och privata utomhusutrymmen gör det till en särskilt attraktiv plats att bo på. Inflyttning mars 2025. Priser mellan 255 000 till 2 200 000 Euro. Garage 60 000 Euro. Hör med oss om lediga lägenheter, pris, planritningar och placering. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Franska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Franska rivieran.

Interiör

Antal rum:
1 rum
Boarea:
28 m2
Rumsbeskrivning
Frånpris för 1-rumslägehhet om 27,67 m2 som består av: Entréhall, ett fint vardagsrum med kitchenette och sovrumsavdelning, ett badrum och en balkong.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
2 av 4, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Cap-d'Ail är en kommun i departementet Alpes-Maritimes i regionen Provence-Alpes-Côte d'Azur i sydöstra Frankrike. Kommunen ligger i kantonen Villefranche-sur-Mer, som ligger i arrondissementet Nice. År 2019 hade Cap-d'Ail 4 523 invånare. Kommunen ligger direkt väster om Monaco, och bebyggelsen är helt sammanvuxen med Monaco.
Kommunikation
Nice flygplats. 28 km.
Monte Carlo, Monaco: 2,4 km.
Närservice
Cap-d'Ail har ett mindre serviceutbud, restauranger, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Cap-d'Ail
Franska rivieran

Pris:
255 000 EUR
Antal rum:
1
Boarea:
28 m2
Ref.nr
CMIV01516

Dela

Till toppen