Nyproduktion av 1 till 4-rumslägenheter till salu nära Place Massena i Nice

Nyproduktion av 1 till 4-rumslägenheter till salu nära Place Massena i Nice, 5 minuters promenad från Promenade des Anglais. Vi presenterar ett unikt residens med 29 lägenheter. Alla lägenheter har balkonger eller terrasser och ett säkert privat parkeringshus. Pris mellan 335 000 och 2 040 000 Euro. Garage 30 000 Euro. Inflyttning i slutet av år 2024. Med så många fördelar erbjuder denna nya byggnad alla arvsgarantier, som huvud- eller sekundärbostad eller som en hyresinvestering. Hör med oss om lediga lägenheter, pris, planritningar och placering. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Franska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Franska rivieran.

Interiör

Antal rum:
1 rum
Boarea:
26 m2
Rumsbeskrivning
Frånpris för 1-rumslägehhet om 24 m2 som består av: Entréhall, ett fint vardagsrum med kitchenette och sovrumsavdelning, ett badrum och en balkong.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
4 av 6, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
6-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2024
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Beläget vid den sydligaste kanten av Frankrike och 30 km från den italienska gränsen och vid Medelhavet. Nice är huvudstad i Alpes Maritimes departementet och den näst största staden i Provence-Alpes-Côte d'Azur efter Marseille. Nice är Frankrikes femte största stad befolkningsmässigt me ca 340 000 fastboende.

Som centrum för det vi kallar Franska Rivieran ligger Nice vid Medelhavskusten i Frankrikes sydöstra del. Staden grundandes redan 350 f.kr när grekiska sjöfarare slog sig ner i området och just det historiska arvet är man mån om att bevara. 7 km strandpromenad, en egen matkultur och 300 dagar solsken om året. Här möts palmer och pinjeträd tillsammans med en storstadspuls som innebär lyxrestauranger och bra shopping.
Kommunikation
Centrum: 20 meter.
Havet: 500 meter.
Stranden: 500 meter.
Handel: 20 meter.
Nice flygplats: 2 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Nice
Franska rivieran

Pris:
335 000 EUR
Antal rum:
1
Boarea:
26 m2
Ref.nr
CMVIPCAND

Dela

Till toppen