Nyligen K-märkt vacker borgerlig villa i Antibes

Nyligen K-märkt villa i Antibes av Franska arkitektkontoret i Frankrike. Vacker borgerlig villa nära Bvd Albert 1er och centralt belägen. Byggd i 3 plan och passar ypperligt som hem för en större familj. Bottenvåningen består av en entré med garderober. Köket ligger i anslutning till det stora vardagsrummet med öppen spis vilket har tillgång till lugn och diskret trädgård. En trappa upp, ett vackert Master bedroom med dressing room och badrum och dusch och två ytterligare rymliga sovrum, alla med sina egna badrum. I källarplan möjlighet att inreda en 2 -3 rumslägenhet med egen ingång eller även hyra ut en del till kontorsrum. En blandning av äldre stil i helt modern tappning ger dess omotståndliga charm. Bör definitivt ses! Kontakta oss för att köpa hus på Franska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Franska rivieran.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
210 m2
Rumsbeskrivning
1 Entré.
1 Vardagsrum om 50 m².
1 Full utrustat kök.
1 Master bedroom.
1 Master bathroom.
2 Sovrum.
2 Duschrum.
1 Klädkammare.
2 Toaletter.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.
Toalett
Två toaletter.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källare
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Nyligen K-märkt villa i Antibes av Franska arkitektkontoret i Frankrike. Vacker borgerlig villa nära Bvd Albert 1er och centralt belägen. Byggd i 3 plan och passar ypperligt som hem för en större familj. Bottenvåningen består av en entré med garderober. Köket ligger i anslutning till det stora vardagsrummet med öppen spis vilket har tillgång till lugn och diskret trädgård. En trappa upp, ett vackert Master bedroom med dressing room och badrum och dusch och två ytterligare rymliga sovrum, alla med sina egna badrum. I källarplan möjlighet att inreda en 2 -3 rumslägenhet med egen ingång eller även hyra ut en del till kontorsrum. En blandning av äldre stil i helt modern tappning ger dess omotståndliga charm. Bör definitivt ses!

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 300 m2
Typ:
Trädgårdstomt

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Taxe foncière (fastighetsskatt): 1 241 Euro/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Staden Antibes är en perfekt vykortsbadort vid Medelhavet mellan Nice och Cannes. 1500-talsmurarna ligger runt den gamla staden med sina smala kullerstensgator, blomster- och grönsaksmarknaden och den gamla hamnen. Antibes växte fram från den antika grekiska handelshamnen i Antipolis, var starkt befäst av Vauban under 1600-talet och på 1900-talet blev det en favoritort för många konstnärer och författare, som Picasso, Nicolas de Staël, Max Ernst och romanförfattaren Graham Greene.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Antibes
Franska rivieran

Pris:
1 490 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
210 m2
Tomtarea:
300 m2
Ref.nr
CFR958287

Dela

Till toppen