Fantastisk fin och mycket rymlig villa med pool i utkanten av Béziers

Fantastisk fin och mycket rymlig villa med pool i ett residens i utkanten av Béziers. Läget är helt unikt i Béziers, i ett inhägnat residens med 70 hus och i ett område som är mycket lugnt och säkert. Béziers är en mycket trevlig stad med ett aktivt centrum, stort urval på affärer, restauranger, skolor etc. Ca. 15 minuter till flygplatsen och stränderna och 30 minuter till Montpellier. Villan har en total boarea om ca. 220 m², 6 sovrum, öppet stort vardagsrum/kök om ca. 70 m² och en härlig och väl underhållen tomt om 1 644 m² med pool (8 m x 4 m). Villan är från år 2016, så det finns en byggnadsgaranti fram till år 2026, mycket fräsch och smakfullt inredd, med reversibel luftkonditionering (central A/C). Kontakta oss för att köpa hus i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, Occitanie. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, Occitanie.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 5 sovrum
Boarea
220 m2
Rumsbeskrivning
Markplan: Entré och hall 5.64 m², duschrum med duschvägg, dubbelvask och WC om 10.76 m² , sovrum om 17.61 m² med klädkammare 5 m², TV-rum eller sovrum 18 m², sovrum 16 m², vardagsrum, matsal och kök om ca. 70 m² (modernt och mycket fräscht), köket är fullt utrustat med nedre och övre köksskåp, med mycket hög kvalitet.

Övre plan : Med tre sovrum, varav ett på 16.36 m² och två på 16 m² , badrum med hörnbadkar och duschvägg, samt även dubbelvask om 12.8 m², trappavsats 5.54 m².

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2016
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Fantastisk fin och mycket rymlig villa med pool i ett residens i utkanten av Béziers. Läget är helt unikt i Béziers, i ett inhägnat residens med 70 hus och i ett område som är mycket lugnt och säkert. Béziers är en mycket trevlig stad med ett aktivt centrum, stort urval på affärer, restauranger, skolor etc. Ca. 15 minuter till flygplatsen och stränderna och 30 minuter till Montpellier. Villan har en total boarea om ca. 220 m², 6 sovrum, öppet stort vardagsrum/kök om ca. 70 m² och en härlig och väl underhållen tomt om 1 644 m² med pool (8 m x 4 m). Villan är från år 2016, så det finns en byggnadsgaranti fram till år 2026, mycket fräsch och smakfullt inredd, med reversibel luftkonditionering (central A/C).

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1600 m2
Typ: Trädgård och pool med terrass
Tomtbeskrivning
Fin trädgård på en tomt om 1 600 m² med väl underhållen gräsmatta, pool 8 m x 4 m, sommarkök (fullt utrustat) och muromgärdad tomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
2 000 Euro/år.
Samfällighetsregler
Fastighetsskatt, Taxe Foncière: 2 000 Euro/år.
Samgfällighetsavgift: 40 Euro/mån. för undehåll av gemensamma grönområden där det finns bl.a många olivträd, gemensam elektrisk grind m.m.

Närområde

Allmänt
Béziers är en stad och kommun i departementet Hérault i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, numera namnändrad till Occitanie, i södra Frankrike. År 2010 hade Béziers 70 957 invånare.

Béziers är romarnas Beterræ (Civitas biterrensium) och har betydande fornlämningar från den romerska tiden, bl. a. en nyrekonstruerad antik teater. I det 5e århundradet erövrades staden av västgoterna, i det 8:e århundradet av frankerna.
Närservice
Béziers är en mycket trevlig stad med ett aktivt centrum, stort urval på affärer, restauranger, skolor etc.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Béziers

Pris:
698 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
220 m2
Tomtarea:
1600 m2
Ref.nr
CFFC698BE

Dela

Till toppen