Byhus Saint-Pargoire

Byhus med garage, innergård, terrass och balkong med utsikt – allting i utomordentligt gott skick. Beläget på den trevliga orten Saint Pargoire, ca 10 minuter norr om Pézenas. Det är högt i tak i detta rum och här finns även en vedkamin. Det är ett sällsynt väl underhållet hus och det håller måttet både sommar som vinter. Lågt underhåll och smidig som både semesterbostad och permanentbostad. Kontakta oss för att köpa lägenhet i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, Occitanie. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, Occitanie.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
103 m2
Rumsbeskrivning
I markplan finner vi en plattlagd innergård, ett garage med stora förrådsutrymmen och en del som används som tvättstuga.

På första våningen så går man in i huset via den soliga terrassen som är belägen rakt utanför köket. Kök och matrum i en öppen planlösning med en öppen spis. Innanför detta rum finner vi ett sovrum, duschrum och WC med handfat.

Andra våningen består av 2 sovrum, varav ett med snedtak och som används som kontor i dagsläget, ett duschrum med WC och ett vardagsrum med utgång till en balkong med härlig utsikt och kvällssol.

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus 2-plan
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Kalksten och tegel
Stomme: Kalksten och tegel
Fasad: Stenfasad
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Typ:
Byggnadsyta och innergård

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
1 400 Euro/år.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Saint-Pargoire är en kommun i departementet Hérault i regionen Occitanien i södra Frankrike. Kommunen ligger i kantonen Gignac som tillhör arrondissementet Lodève. År 2009 hade Saint-Pargoire 1 976 invånare.
Kommunikation
Béziers flygplats: 40 km.
Tolouose flygplats: 220 km.
Montpellier flygplats: 50 km.
Stranden vid Marseillan Plage: 36 km.
Närservice
Saint-Pargoire har restauranger och barer.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Saint-Pargoire

Pris:
199 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
103 m2
Ref.nr
CFCFFC199

Dela

Till toppen