7-rums hus i Saint Pons de Mauchiens

I den pittoreska byn Saint Pons de Mauchiens finner vi detta karaktärshus med en boyta på 160 m² med en dominerande utsikt över det vackra landskapet. Anlagd trädgård med flera grönskande och skuggiga uteplatser. Huset är mycket varsamt renoverat av en arkitekt som respekterat de ursprungliga detaljerna. Kontakta oss för att köpa hus i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, Occitanie. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i regionen Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, Occitanie.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 4 sovrum
Boarea:
160 m2
Rumsbeskrivning
I markplan finner vi ett garage på 59 m² (3 bilar), en verkstad och en källare (före detta garage) + en inredd vinkällare på 5 m². 1: a våningen: Kök / matrum med veranda med utsikt över stenmurarna i byns äldsta del. Dubbelt vardagsrum med tillgång till terrassen på 20 m2, ett sovrum med luftkonditionering (kall), ett badrum med toalett. 2: a våningen: 3 sovrum, ett badrum med toalett. 3: e våningen ett loft på 45 m² (inredningspotential). Utomhusmiljön består av, på första våningen, en terrass med vacker utsikt och på trädgårdsnivå en anlagd liten trädgård med en stenlada med stor öppning mot trädgården - perfekt för sommarmåltider i skuggan. I trädgården finns många aromatiska växter och medelhavsväxter samt ett stort fikonträd. En vacker utsikt över landskapet med bergen i bakgrunden fullbordar hela. Reversibel luftkonditionering i kök / matrum på 1: a våningen, öppen spis (kassett) + direktverkande elelement.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Kalksten och tegel
Stomme: Kalksten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Varsamt renoverat av arkitekt 2005.

Övriga byggnader

Bod 23 kvm.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 250 m2
Typ:
Trädgårdstomt

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Saint-Pons-de-Mauchiens är en kommun i departementet Hérault i regionen Occitanien i södra Frankrike. Kommunen ligger i kantonen Montagnac som tillhör arrondissementet Béziers. År 2009 hade Saint-Pons-de-Mauchiens 638 invånare.
Kommunikation
Béziers flygplats: 38 km.
Toulouose flygplats: 219 km.
Montpellier flygplats: 50 km.
Stranden vid Marseillan Plage: 30 km.
Närservice
Saint-Pons-de-Mauchiens har restauranger, créperia, barer, post m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Saint-Pons-de-Mauchiens

Pris:
399 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
160 m2
Tomtarea:
250 m2
Ref.nr
CFR18570

Dela

Till toppen