En rymlig 4:a i marinan till ett mycket attraktivt pris

En rymlig 4:a till förmodligen en av de mest attraktiva erbjudanden som finns på marknaden just nu. Tre sovrum med tre badrum och en lägenhet i bra skick och lägenheten säljs fullt möblerad med vitvaror. Lägenheten har en total boarea om 192,8 m2 och lägenheten har två stora terrasser. Byggnaden ligger i slutet av marinan nära Sheikh Zayed Road och bara tio minuters promenad ner till strandpromenaden vid JBR med många restauranger, kaféer och butiker precis runt hörnet. Passa på att investera i en av marinans billigaste lägenheter. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Bara att flytta in. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Dubai. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Dubai.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea
192.8 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad rymlig 4:a bestående av: Entré, fullt utrustat kök, ett vardagsrum, tre sovrum, tre badrum, tvättavdelning och två terrasser.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1 av 15, hiss finns
Allmänt
En rymlig 4:a till förmodligen en av de mest attraktiva erbjudanden som finns på marknaden just nu. Tre sovrum med tre badrum och en lägenhet i bra skick och lägenheten säljs fullt möblerad med vitvaror. Lägenheten har en total boarea om 192,8 m2 och lägenheten har två stora terrasser. Byggnaden ligger i slutet av marinan nära Sheikh Zayed Road och bara tio minuters promenad ner till strandpromenaden vid JBR med många restauranger, kaféer och butiker precis runt hörnet. Passa på att investera i en av marinans billigaste lägenheter. Bara att flytta in. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Byggnad

Byggnadstyp
15-planshus med garage och källare
Uppvärmning
A/C
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift: 15 - 20 AED/squarefeet och år. En squarefeet = 0,0929 m2. AED ca 2,35 SEK.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Dubai Marina är en stadsdel i Dubai i Förenade Arabemiraten och är ett av de nyetablerade bostadsområden som ligger i stadens sydvästra utkant cirka 25 kilometer från centrum. Området gränsar till Jebel Ali i sydväst, stadsdelarna Al Sufouh och Dubai Media City i nordost samt Sheikh Zayed-vägen (E11, Sheikh Zayed Road) i öster. Dubai Marina präglas av flerbostadshus i form av höga skyskrapor där några är bland de högsta i världen, till exempel de 400 meter höga 23 Marina och Princess Tower, med sitt konstgjorda vattensystem med kanaler och småbåtshamnar. Dubai Marina är även känt för Dubai Marina Mall och sina promednadvägar kantade av kaféer, butiker och restauranger.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Dubai Marina, Dubai
Dubai

Pris:
4 230 000 SEK
Antal rum:
4
Boarea:
192.8 m2
Ref.nr
CCRRS5190

Dela

Till toppen