En rymlig 3:a som säljs fullt möblerad i Trident Grand Residences

En rymlig 3:a som säljs fullt möblerad i Trident Grand Residences i Dubai Marina. Marinas mest prestigefyllda adress med kvalitet utöver det vanliga och med en enorm utsikt över havet och marinan. En boarea om 170 m2 med fin modern interiör och dekorativa detaljer magnifikt kompletterad med full havsutsikt från de massiva fönstren. Perfekt läge i ett av Dubais mest eftertraktade distrikt, tillgänglig för omedelbar försäljning. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.Kontakta oss för att köpa lägenhet i Dubai. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Dubai.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
170.2 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad rymlig 3:a bestående av: Entré, fullt utrustat kök, ett vardagsrum, två sovrum, tre badrum, tvättavdelning och en terrass med fin havsutsikt.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
25 av 40, hiss finns
Allmänt
En rymlig 3:a som säljs fullt möblerad i Trident Grand Residences i Dubai Marina. Marinas mest prestigefyllda adress med kvalitet utöver det vanliga och med en enorm utsikt över havet och marinan. En boarea om 170 m2 med fin modern interiör och dekorativa detaljer magnifikt kompletterad med full havsutsikt från de massiva fönstren. Perfekt läge i ett av Dubais mest eftertraktade distrikt, tillgänglig för omedelbar försäljning. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Byggnad

Byggnadstyp
40-planshus med garage och källare
Uppvärmning
A/C
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift: 15 - 20 AED/squarefeet och år. En squarefeet = 0,0929 m2. AED ca 2,35 SEK.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Dubai Marina är en stadsdel i Dubai i Förenade Arabemiraten och är ett av de nyetablerade bostadsområden som ligger i stadens sydvästra utkant cirka 25 kilometer från centrum. Området gränsar till Jebel Ali i sydväst, stadsdelarna Al Sufouh och Dubai Media City i nordost samt Sheikh Zayed-vägen (E11, Sheikh Zayed Road) i öster. Dubai Marina präglas av flerbostadshus i form av höga skyskrapor där några är bland de högsta i världen, till exempel de 400 meter höga 23 Marina och Princess Tower, med sitt konstgjorda vattensystem med kanaler och småbåtshamnar. Dubai Marina är även känt för Dubai Marina Mall och sina promednadvägar kantade av kaféer, butiker och restauranger.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Dubai Marina, Dubai
Dubai

Pris:
6 580 000 SEK
Antal rum:
3
Boarea:
170.2 m2
Ref.nr
CCRRS5299

Dela

Till toppen