En rymlig 2:a på nedre våningen i en byggnad granne med stranden

En rymlig 2:a på nedre våningen i en byggnad granne med stranden belägen på ikoniska Palm Jumeirah. Lägenheten har ett rymligt inrett kök, vardagsrum, sovrum, badrum, gästtoalett och en täckt terrass. Området har en stor gemensam pool och ett gym. Tillhörande garageplats till lägenheten. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Dubai. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Dubai.

Interiör

Antal rum:
2 rum
Boarea
110 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad rymlig 2:a bestående av: Entré, rymligt inrett kök, ett vardagsrum, ett sovrum, ett badrum, en gästtoalett och en terrass.
Kök
Rymligt inrett kök.
Badrum
Helkaklat badrum med dusch.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1 av 15, hiss finns
Allmänt
En rymlig 2:a på nedre våningen i en byggnad granne med stranden belägen på ikoniska Palm Jumeirah. Lägenheten har ett rymligt inrett kök, vardagsrum, sovrum, badrum, gästtoalett och en täckt terrass. Området har en stor gemensam pool och ett gym. Tillhörande garageplats till lägenheten. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Byggnad

Byggnadstyp
15-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2006
Uppvärmning
A/C
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift: 15 - 20 AED/squarefeet och år. En squarefeet = 0,0929 m2. AED ca 2,35 SEK.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Palm Jumeirah är en konstgjord ö i Dubai, Förenade arabemiraten, som är ett byggprojekt som påbörjades i Dubai år 2001. Palm Jumeirah är den mittersta av öarna, går 5 kilometer ut i havet. Palm Jumeirah är formad som ett palmträd där stammen har landförbindelse via broar och där en månskära omgärdar bladverket vilket utgör grundformen. Landmassan som täcker cirka 5 gånger 5 kilometer, började byggas i juni år 2001 och färdigställdes år 2004. då byggandet av bostadsområden och hotell tog vid. År 2006 flyttade de första invånarna in till Palm Jumeirah. Palm Jumeirah är idag till största delen färdigbyggd och består av flerbostadshus på stammen samt villor i de områden som utgör bladverket. Tack vare formen av ett palmträd så ligger samtliga byggnader vid eller i omedelbar närhet till havet, vilket innebär att i stort sett samtliga boenden har tillgång till strand och bad. Utefter månskäran ligger ett flertal hotell, varav Atlantis längst ut på palmens krona är ett av Dubais mest välkända landmärken.

Den 6 maj år 2009 öppnades en 5.4 kilometer lång monoraillinje som går från palmens fot ut till hotellet Atlantis.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Palm Jumeirah, Dubai
Dubai

Pris:
4 465 000 SEK
Antal rum:
2
Boarea:
110 m2
Ref.nr
CCRRS5253

Dela

Till toppen