3-rumslägenheter i efterfrågade Harbour Views, Dubai

3-rumslägenheter i efterfrågade Harbour Views, Dubai och med eleganta lägenheter som är tidlösa och klassiska i sin design. Användningen av lätt färgade material och glas kompletterar med arkitekturen i marinan och den omgivande parken. Energieffektiva och miljövänliga lägenheter. 2-rumslägenheter i efterfrågade Harbour Views, Dubai och med eleganta lägenheter som är tidlösa och klassiska i sin design. Användningen av lätt färgade material och glas kompletterar med arkitekturen i marinan och den omgivande parken. Energieffektiva och miljövänliga lägenheter. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Hör med oss om lediga lägenheter i Harbour Views, storlekar, pris och placering.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
101.3 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av: Entré, vardagsrum och matsal i öppen planlösning med fullt utrustat kök, en tvättavdelning, två sovrum, två badrum och två terrasser om totalt 10,2 m2. Andra lägenhetskonfigurationer finns.

Layouterna på lägenheterna har utformats för att skapa bekväma vardagsrum och matsalsutrymmen med rymliga rum.

Krämfärgade klinkergolv löper genom lägenheterna. Väggarna är av en neutral färg med tonade väggbeklädnader.

Köken är fullt utrustade med en neutral färgton och stenbänkskivor.

Badrummen följer samma princip med neutralt färgade klinkergolv och väggarna accentueras av marmorbänkskivor, lyxiga speglar med attraktiv inredning och kranar.
Kök
Fullt utrustade kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
6-34 av 51, hiss finns
Allmänt
3-rumslägenheter i efterfrågade Harbour Views, Dubai och med eleganta lägenheter som är tidlösa och klassiska i sin design. Användningen av lätt färgade material och glas kompletterar med arkitekturen i marinan och den omgivande parken. Energieffektiva och miljövänliga lägenheter. Hör med oss om lediga lägenheter i Harbour Views, storlekar, pris och placering. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Byggnad

Byggnadstyp
51-planshus "twin-towers" med garage och källare
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas
Fastighetsbeteckning
Tower 2
Övrigt
"State-of-the-art" gym.
Pool.
Klubblokal.
Barnlekrum.

Närområde

Allmänt
Dubai Creek Golf & Yacht Club öppnade i Dubai, Förenade Arabemiraten år 1993, bestående av en 18-håls golfbana med ett distinkt segelformat klubbhus.

Båtklubben har sitt säte i en separat byggnad och med populära uteserveringar, arenor och strandpromenad. Vid Creekside finns en marina. Här byggs Harbour Views

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Harbour Views, Dubai
Dubai

Pris:
3 642 000 SEK
Antal rum:
3
Boarea:
101.3 m2
Ref.nr
CCDEHV2B

Dela

Till toppen