Unikt tillfälle - 2-rumslägehet i efterfrågade i Sobha Creek Vistas till salu.

Ett unikt tillfälle - 2-rumslägehet i efterfrågade i Sobha Creek Vistas till salu. Prissatt för snabb försäljning. Med utsikt mot poolområdet. Helt inredd med fullt utrusat kök, med tvätmaskin och helt inrett helkaklat badrum, samt inbyggda garderober i sovrummet. Bara att flytta in. Sobha byggbolag är en av de mer kända byggutvecklarna i Dubai, med bra rykte och hög kvalitet på sina byggnader. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Dubai. Vi har ett stort utbud av lägenheter och hus i hela Dubai.

Interiör

Antal rum:
2 rum varav 1 sovrum
Boarea:
46 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad fullt inredd 2-rumslägenhet bestående av entréhall, vardagsrum och matplats, samt ett fullt utrustat mindre kök i öppen planlösning med vardagsrummet och matplatsen, ett rymligt sovrum med inbyggda garderober, ett helkaklat fullt inrett badrum och en balkong med utsikt mot poolen.

Byggnad

Byggnadstyp
28-våningsbyggnad
Byggnadsår
2020
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Närområde

Allmänt
Sobha Creek Vistas, är en helt nybyggd urbanisation i Dubai med hög materialstandard. Dessa 28-vånings tvillingtorn är designade för att erbjuda fantastisk utsikt över några av stadens vackraste destinationer, inklusive Dubai Creek, Ras Al Khor Wild Life Sanctuary, Downtown Dubai och Dubai Water Canal. Projektets arkitektur är inspirerad av exklusiv klassisk och modern design, en arkitektonisk form som förknippar eleganta, raka linjer med modern geometri. Beläget i Mohammed Bin Rashid Al Maktoum City med kort köravstånd till Downtown Dubi och med metrostation alldeles i närheten av byggnaderna.
Närservice
Restauranger och snabköp i området Mohammed Bin Rashid Al Maktoum City.
Övrigt
Sobha byggbolag är en av de mer kända byggutvecklarna i Dubai, med bra rykte och hög kvalitet på sina byggnader.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Creek Vistas Dubai
Dubai

Pris:
850 000 AED
Antal rum:
2
Boarea:
46 m2
Ref.nr
CCDDBSCV1

Dela

Till toppen