Vacker villa högt upp på den vänstra sidan av Palm Jumeirah

Vacker klassisk villa belägen högt upp på den vänstra sidan av Palm Jumeirah med fantastisk utsikt över Atlantis Hotel. Denna villa är perfekt om man söker en villa med lummig uppväxt trädgård, egen pool med solterrass och med stor privat strand med utsikt över havet och med fina solnedgångar. Villan erbjuder fyra sovrum, alla med egna badrum, ett stort allrum och en privat matsal. Det finns gott om förvaring, dubbelgarage och maidsrum. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Dubai. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Dubai.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 4 sovrum
Boarea:
465 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad rymlig villa i två plan bestående av: Entré, rymligt inrett kök mot ett vardagsrum med öppen planlösning, matsal, allrum, tvättavdelning,
fyra sovrum, maidsrum, fem badrum, en gästtoalett, balkonger och nedre terrasser.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
A/C
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vacker klassisk villa belägen högt upp på den vänstra sidan av Palm Jumeirah med fantastisk utsikt över Atlantis Hotel. Denna villa är perfekt om man söker en villa med lummig uppväxt trädgård, egen pool med solterrass och med stor privat strand med utsikt över havet och med fina solnedgångar. Villan erbjuder fyra sovrum, alla med egna badrum, ett stort allrum och en privat matsal. Det finns gott om förvaring, dubbelgarage och maidsrum. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Övriga byggnader

Dubbelgarage.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 500 m2
Typ:
Trädgård och pool med terrass

Tomtbeskrivning
Pool mot stranden.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Palm Jumeirah är en konstgjord ö i Dubai, Förenade arabemiraten, som är ett byggprojekt som påbörjades i Dubai år 2001. Palm Jumeirah är den mittersta av öarna, går 5 kilometer ut i havet. Palm Jumeirah är formad som ett palmträd där stammen har landförbindelse via broar och där en månskära omgärdar bladverket vilket utgör grundformen. Landmassan som täcker cirka 5 gånger 5 kilometer, började byggas i juni år 2001 och färdigställdes år 2004. då byggandet av bostadsområden och hotell tog vid. År 2006 flyttade de första invånarna in till Palm Jumeirah. Palm Jumeirah är idag till största delen färdigbyggd och består av flerbostadshus på stammen samt villor i de områden som utgör bladverket. Tack vare formen av ett palmträd så ligger samtliga byggnader vid eller i omedelbar närhet till havet, vilket innebär att i stort sett samtliga boenden har tillgång till strand och bad. Utefter månskäran ligger ett flertal hotell, varav Atlantis längst ut på palmens krona är ett av Dubais mest välkända landmärken.

Den 6 maj år 2009 öppnades en 5.4 kilometer lång monoraillinje som går från palmens fot ut till hotellet Atlantis.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Palm Jumeirah, Dubai
Dubai

Pris:
28 200 000 SEK
Antal rum:
7
Boarea:
465 m2
Tomtarea:
500 m2
Ref.nr
CCRRS5197

Dela

Till toppen