Nybyggt Townhouse i tre plan i efterfrågade Jumeirah Village Circle

Nybyggt Townhouse i tre plan i efterfrågade Jumeirah Village Circle i Dubai. Rymligt hus om hela 343 m2. Rummen är fördelade på tre plan. Fyra sovrum och maids rum, fyra badrum, stort rymligt vardagsrum, matsal. Fin arrangerad trädgård. Eget garage och delad pool. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Dubai. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Dubai.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea:
344 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerat rymligt Townhouse i tre plan bestående av: Entré, rymligt inrett kök mot ett vardagsrum med öppen planlösning, matsal, tvättavdelning,
fyra sovrum, maidsrum, fyra badrum, en gästtoalett, en övre rymlig terrass, balkonger och nedre terrasser.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Byggnadsår
2015
Uppvärmning
A/C
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Nybyggt Townhouse i tre plan i efterfrågade Jumeirah Village Circle i Dubai.
Rymligt hus om hela 343 m2. Rummen är fördelade på tre plan. Fyra sovrum och maids rum, fyra badrum, stort rymligt vardagsrum, matsal. Fin arrangerad trädgård. Eget garage och delad pool. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Övriga byggnader

Eget garage.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 200 m2
Typ:
Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning
Egen mindre trädgård. Delad pool.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Beläget i hjärtat av nya Dubai ligger Jumeirah Village Circle, förkortat till JVC, bland grönskande landskap, och ett familjevänligt område utformat för att ge en känsla av gemenskap. Med mer än 2 000 rymliga villor och radhus, "Townhouse" och en exceptionellt utbud av bekvämligheter och all service.

Jumeirah Village Circle ger en vacker, fristående miljö för ede boende, med alla moderna faciliteter i en stad i en lugn by miljö. Jumeirah Village Circle har utformats för att tillgodose hela familjens behov och det finns idrottsplatser, skolor och moskéer med gott om gröna parker i området.

Utformad för att erbjuda en känsla av symmetri genom ett radiellt mönster, med gator som slutar vid ett centralt allaktivitetshus. Området erbjuder ett brett utbud av egna hem, som erbjuder avskildhet, samtidigt som man har enkel tillgång till de många allmänna områdena med gångvägar och vägnät för att säkerställa optimal rörlighet för invånarna. Totalt sett är Jumeirah Village Circle ett bra och familjevänligt område.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Jumeraih Village Circle, Dubai
Dubai

Pris:
5 875 000 SEK
Antal rum:
6
Boarea:
344 m2
Tomtarea:
200 m2
Ref.nr
CCRRS5240

Dela

Till toppen