Villor i eftertraktade och prisvärda Azalea i Arabian Ranches

En av de mest eftertraktade områdena i Aabian Ranches är Azalea. Inspirerad av modern arabisk stil. 108 villor i Azalea kompletterar de andra faina områdena av Arabian Ranches. Varje villa är konstruerad med perfektion. i varje detalj. Smakfullt valda varma färgade i interiör och exteriör. Inbäddat mellan varje villa finns vackra grönskande trädgårdar, som ger omgivningen ett vackert utseende. Husen är designade av boutiquearkitekter och kända formgivare. Bra priser på dessa villor. Hör med oss om lediga hus, placering, storlek och pris.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
216 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerade villor bestående av: Entré och hall, vardagsrum med matsal, fullt utrustat kök, tre sovrum - fem sovrum, ett arbetsrum, tre - fem badrum, en tvättavdelning, terrass, samt trädgård.

Hör med oss om lediga hus, placering, storlek och pris.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre - fem badrum.
Tvättstuga
Tvättavdelning.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2014
Uppvärmning
A/C
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
34
Övrigt
En av de mest eftertraktade områdena i Aabian Ranches är Azalea. Inspirerad av modern arabisk stil. 108 villor i Azalea kompletterar de andra faina områdena av Arabian Ranches. Varje villa är konstruerad med perfektion. i varje detalj.
Smakfullt valda varma färgade i interiör och exteriör. Inbäddat mellan varje villa finns vackra grönskande trädgårdar, som ger omgivningen ett vackert utseende.
Husen är designade av boutiquearkitekter och kända formgivare. Bra priser på dessa villor.

Övriga byggnader

Carport med plats för 2 bilar.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 350 m2
Typ:
Trädgård och terrass

Tomtbeskrivning
Al Reem-invånarna har access till Dubai Equestrian & Polo Club, en viktig del av Arabian Ranches.

Villorna, som ligger inbäddade i ett vackert lummigt och lugnt landskap är konstruerade med högsta kvalitetsstandard, erbjuder generösa livsrum, inklusive balkonger, innergårdar och terrasser som ligger i anslutning till den vidsträckta golfbanan.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp,
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Arabian Ranches är ett premiumområde på hela 667 hektar, med egen golfbana. Villorna och Townhomes på området, belägna i ett vackert och rogivande landskap, är samtliga byggda med högsta standard och området är beläget i närheten av Burj Khalifa och Dubai Polo & Equestrian Club ligger precis granne med området.

Ett av Dubais mest eftertraktade bostadsområden just nu. Området är också hem för Arabian Ranches Golf Club, med 4 000 villor i olika stadsdelar.

Arabian Ranches byggs för närvarande ut med flera nya villasamhällen då efterfrågan varit enorm.
Närservice
Arabian Ranches ligger nära Global Village, den livliga turism och underhållningsdestinationen. Arabian Ranches har ett eget köpcentrum med butiker, kaféer och restauranger, tillsammans med vidsträckta öppna ytor, cykelleder och gångbanor, som är andra viktiga inslag i Arabian Ranches. Utbildningsinstitutioner och vårdcentraler finns också på området.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Arabian Ranches, Dubai
Dubai

Pris:
7 844 000 SEK
Antal rum:
4
Boarea:
216 m2
Tomtarea:
350 m2
Ref.nr
CCDEARZ3

Dela

Till toppen