Svenskägt parhus till salu i välskötta området Villa Brasil Hill

Svenskägt parhus till salu i välskötta området Villa Brasil Hill i Barra do Cunhaú. Ett lättskött boende med gemensam skötsel och fint poolområde. En oas från snö och kyla under vinterhalvåret i Sverige. Bra flygförbindelser. Flyg till närliggande flygplatsen i Natal, en timmes biltransfer. Säljs fullt möblerat och utrustat.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
80 m2
Rumsbeskrivning
Boarea om cirka 80 m2 fördelat på två sovrum, två badrum, vardagsrum och fullt utrustat kök. Sovrummen och ett badrum finns på övervåningen. Sovrummen har luftkonditionering och myggnät, samt förvaringsutrymmen. Villan är fullt möblerad och har tvättmaskin. Ytterligare ett badrum finns på bottenvåningen. Wifi finns på området.

Byggnad

Byggnadstyp
Parhus 2-plan
Byggnadsår
2007
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Villan ligger högt och ca. 200 meter från havsviken/floden, som rinner ut i Atlanten knappt 2 km nerströms.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 200 m2
Typ:
Trädgårdstomt

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Villa Brasil Hill är en gate community med 26 villor i Barra do Cunhaú, 8 mil söder Natal. Området har anställd personal som sköter om grönytor, pool och städning, samt ser till villorna. För mer information: www.villabrasilhill.com.

Villan ligger i vackra och välskötta gate communityn Villa Brasil Hill med fin utsikt över havsviken, som ligger i Barra do Cunhaú, som är en gammal fiskeort som ligger ca. 8 km söder om populära Praia da Pipa. Barra do Cunhaú ligger ca. 8 mil söder om Natal. Ca. 45 svenska familjer har hus och lägenheter på orten.

Villan ligger 1 200 meter från stranden, som är bred och vidsträckt. Man kan motionera norrut på sandstranden ca. 5 km till Barraca do Tonho. Bredden på stranden beror på tidvattnet. När det är ebb är stranden bredast och bäst att promenera på och då är den ca. 40-60 meter bred. Stranden har utsetts till en av Brasiliens bästa. Barra do Cunhaú är känd för sin utomordentliga kite-surfing, det är bra vindar i flodmynningen och på hösten hålls stora kite-surftävlingar här.
Kommunikation
Bra flygförbindelser till Natal flygplats från Skandinavien och Sverige. Bl.a. med TAP via Lissabon. Därefter 1 timmes bilfärd med taxi till Villa Brasil Hill.
Närservice
På området Villa Brasil Hill finns pool med solstolar och parasoll . I anslutning till poolen gemensamhetsanläggning med grillplats. Området sköts av anställd personal. Gångavstånd (ca. 200 m) till badplats (flod) och lite längre till stranden vid havet (ca. 1 000 m). Frekventa flodturer till badplatser i flod eller hav.

I Barra do Cunhaú finns gott om restauranger, italiensk restaurang och pizzeria, snabbmat, fiskrestaurang m.fl. restauranger, affärer, guesthouses och hotell, tobaksaffärer, snabbköp m.m.
Övrigt
Ingen regnsäsong. Det regnar som mest mellan maj och juni.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Barra do Cunhaú
Rio Grande do Norte

Pris:
235 000 BRL
Antal rum:
3
Boarea:
80 m2
Tomtarea:
200 m2
Ref.nr
CCHBRG212

Dela

Till toppen