Svenskägd villa med egen pool i främsta linjen mot Atlanten

Svenskägd friliggande villa med egen pool och stort garage i främsta linjen mot Atlanten i Jacumã. Avtal med fortlöpande vecko-tillsyn och trädgårdsskötsel. Låga driftskostnader. Villan säljs fullt möblerad och utrustad.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
235 m2 + 120 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 2-plansvilla bestående av: Ett allrum, vardagsrum och kök om ca. 60 m2. fyra sovrum, tre badrum och tvättavdelning, samt nedre och övre terrasser.
Kök
Europeisk frontmatad Bosch tvättmaskin. Köket har all tänkbar utrustning, förutom diskmaskin. Gasspis med ugn, induktionshäll, kyl/frys, mikrovågsugn, mixer, brödrost m.m.
Badrum
Tre helklakade badrum med dusch.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med garage i källarplan
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Kakel
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Övrigt
Svenskägd friliggande villa med egen pool och stort garage i främsta linjen mot Atlanten i Jacumã. Avtal med fortlöpande vecko-tillsyn och trädgårdsskötsel. Låga driftskostnader. Villan säljs fullt möblerad och utrustad.

Huset har solpaneler för varmvatten och utan pump. Alla kranar har varmt och kallt vatten. Husets konstruktion är betongpelare c/c 4 meter, alla bjälklag (3 st.) i betong. Ytterväggarnas utfackning mellan pelarna är dubbel tegel och det långa takutsprånget samt terrassen på andra våningen är utformad för att ge ett så kallt klimat som möjligt invändigt. Fönsterna är härdat glas med aluminiumram.
Fasaden är kaklad, vilket medför en underhållsfri fasad. Alla golv är med klinkers. Alla våtutrymmen är kaklade från golv till tak. A/C i tre sovrum. Alla rum har "Fresh 90" ventilation som kan stängas av när man kör A/C. Internetanslutning med Wifi. Platt -TV 39 tum. Två eldrivna portar med muromgärdad tomt, porttelefon, Mur med elstaket och larm. Separat rörelselarm i trädgården.

Övriga byggnader

Förråd och ett redskapsskjul.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 571.85 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Tomtbeskrivning
Muromgärdad tomt med pool, stor solterrass och trädgård. Sötvattenpool 8 meter x 4 meter, djup 1,1 - 1,6 meter.
Vatten/avlopp
Eget vatten och trekammarbrunn. Inga kostnader.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: 702,75 reais/år.
Trädgårdsskötsel: 150 reais/månad.
Driftskostnader El kostnad 40 reais/månad. För A/C 150 reais/månad.
Egen skötsel av pool.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
De flesta människor kommer till Jacumã för sol, strand och avkoppling. Bredvid stranden i Jacumã det finns några andra fina stränder i närheten: Praia do Amor, Coqueirinho, Tabatinga och Tambaba. Njut av tidiga morgonpromenader längs med havet.

Jacumã stranden är ca 20 km lång i Conde kommun i delstaten Paraíba.

På denna strand kan barnen leka fritt, med mycket sol och vind. Det finns idrottsplaner och många kiosker som erbjuder förfriskningar och tilltugg. Jacumã är ett viktigt fiskeområde, och du kan se vackra båtar och fiskeflottor som säljer färsk fisk. Båtturer är också en attraktion i området.

Det är utan tvekan stranden med den bästa infrastrukturen i regionen. Här hittar du många hotell, vattenparker, B & B, guesthouse. barer och restauranger, levande musik, utomhusmarknader, snabbköp, butiker, apotek, postkontor, beach buggy rider (att hyra) och bensinstationer.

Området där villan ligger är ett lugnt område. Grannarna är en polis som driver ett hotell, en åklagare och en bilmekaniker (alla infödda). Det finns 60 hus som ägs av svenskar och som man har möjlighet att träffa på torsdagsträffar på restaurang "Manuell", då det bjuds på en drink, filé Mignion och efterrätt för 32 reais per person. Ett bra sätt att komma in i gemenskapen. Här finns poussader som ägs av svenskar.

Saltvattenlagunen byter vatten en gång per månad och har för brasiliarna en behaglig temperatur (38 grader). Svenskar badar i Atlantens 30-gradiga vatten med trevliga vågor att dyka eller surfa på. Lufttemperaturen är året om mellan 25 - 32 grader. Det kommer normalt ett kort regn ca. en gång per vecka som friskar upp och ger ett grönt landskap. Att kunna plocka rosépeppar, cachu, mango, banan med flera frukter runt lagunen är inget ovanligt.
Kommunikation
Jacumã ligger 30 km söder om João Pessoa. Man kan flyga via Natal och Recife eller åka inrikesflyg till Joao Pessoa eller ta taxi Natal-Jacumã (500 reais) eller Recife- Jacumã (300 reais).

Flygresan från Lissabon tar 7 timmar och från Frankfurt, samt München 10 timmar.
Närservice
Fritidsaktiviteter: Strandliv, ridning, fågelskådning, sightseeing, naturskön miljö och fotvandring, samt en 9-håls golfbana som man kan köra till.

Sport-och äventyrsaktiviteter: Dykning, snorkeldyk, surfing, vandring, cykling, simning, havsfiskning etc.

Gym, mataffärer, bankomat, bank, restaurang, tvättomat, hotell etc.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Jacumã
Paraíba

Pris:
1 275 000 SEK
Antal rum:
6
Boarea:
235 m2
Biarea:
120 m2
Tomtarea:
571.85 m2
Ref.nr
CCHBRP210

Dela

Till toppen