Hus i vackra Campinho på Maraú 250 m från stranden - svensk personal på plats

Hus i vackra Campinho på Maraú. Utmärkt investeringstillfälle i vackra Campinho på halvön Maraú, i delstaten Bahia. Hus med 4 rum, varav 3 sovrum och 2 badrum. Boarea om 112 m2. Endast några få tomter kvar på 397 m2, 250 meter från stranden i Campinho, som betraktas som en av vackraste stränderna utefter den brasilianska kusten. Svensk personal finns på plats som hjälper till med byggnationen.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
112 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 2-plansvilla bestående av på bottenplan: entré, vardagsrum, matplats och kök, ett sovrum, ett badrum, och en serviceplats, samt täckt terrass om 18 m2.. På övre plan via trappa upp till en hall, en sovrum ett badrum och en stor veranda om 26,75 m2.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2020
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Shingle
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
I huset ingår inrett kök, inredda kaklade badrum, trägolv och målade väggar och tak i alla rum. Möjligt att modulera med utförandet av huset och då mot eventuell extra kostnad, ex. val av större hus med fler rum.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 397 m2
Typ:
Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning
Tillåten byggnadsarea är max. 40% byggarea av tomtens storlek och 7,5 meter till taknock.
Vatten/avlopp
Brunn med grundvatten och septiktank för installation i sandmark. Att ansluta till elnätet är gratis. Det tillkommer endast kostnad för material och installatör.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
I norra delena av halvön Maraú ligger Campinho, som betraktas som den allra vackraste utefter den brasilianska kusten. Här ligger stranden Campinho med stora palmträd, korallrev och finkorning strand.
Närservice
Restauranger, barer, kaféer ligger utspridda längs med kusten. Vid byggnation kan ni bo på närliggande pousader som ligger utspridda längs med kusten. I Taipu de Dentro som ligger 6-7 km bort finns det flera bra matbutiker. Ett extra plus för Campinho är att man kan ta en taxibåt till staden Camamu.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Villa

Campinho, Maraú
Bahia

Pris:
210 000 BRL
Antal rum:
4
Boarea:
112 m2
Tomtarea:
397 m2
Ref.nr
CCHBRB202

Dela

Till toppen