Tomter 397 m2 i vackra Campinho på Maraú - svensk personal på plats

Utmärkt investeringstillfälle i vackra Campinho på halvön Maraú, i delstaten Bahia. Endast några få tomter kvar om 397 m2 med byggrättigheter, 250 meter från stranden i Campinho, som betraktas som en av vackraste stränderna utefter den brasilianska kusten. Svensk personal finns på plats som hjälper till med bygglov, kontakter med arkitekter, byggfirmor m.m. Tillåten byggnad är max. 40% byggarea och 7,5 meter till taknock. Kostnad för byggnation ca. 2 500 reais/m2, motsv. 5 750 kr/m2 (växelkurs 2,3).

Övriga byggnader

Kostnad för byggnation ca. 2 500 reais/m2, motsv. 5 750 kr/m2 (växelkurs 2,3).

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 397 m2
Typ:
Tomt med byggrättighet

Tomtbeskrivning
Tillåten byggnadsarea är max. 40% byggarea av tomtens storlek och 7,5 meter till taknock.
Vatten/avlopp
Brunn med grundvatten och septiktank för installation i sandmark. Att ansluta till elnätet är gratis. Det tillkommer endast kostnad för material och installatör.
Fastighetsskatt
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
I norra delena av halvön Maraú ligger Campinho, som betraktas som den allra vackraste utefter den brasilianska kusten. Här ligger stranden Campinho med stora palmträd, korallrev och finkorning strand.
Närservice
Restauranger, barer, kaféer ligger utspridda längs med kusten. Vid byggnation kan ni bo på närliggande pousader som ligger utspridda längs med kusten. I Taipu de Dentro som ligger 6-7 km bort finns det flera bra matbutiker. Ett extra plus för Campinho är att man kan ta en taxibåt till staden Camamu.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Tomt

Campinho, Maraú
Bahia

Pris:
40 000 BRL
Tomtarea:
397 m2
Ref.nr
CCHBRB201

Dela

Till toppen