Svenskägd villa till salu i vackra Taipú de Fora nära stranden

Svenskägd villa till salu i vackra Taipú de Fora nära stranden. Ett utmärkt investeringstillfälle i vackra Taipú de Fora på halvön Maraú, i delstaten Bahia. Endast 1 500 meter från stranden Taipú de Fora, som betraktas som en av vackraste stränderna utefter den brasilianska kusten. Villan säljs fullt möblerad och fullt utrustad. Med inhägnad tomt. Med garage om 37 m2 och förråd med vattentorn. Byggd år 2017. Tomten rymmer en till byggnad, där man kan ha ett Bed & Breakfast.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea + Biarea
112 m2 + 41 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 2-plansvilla bestående av på bottenplan: entré, vardagsrum, matplats och kök, ett sovrum, ett badrum, och en serviceplats, samt täckt terrass om 18 m2.. På övre plan via trappa upp till en hall, en sovrum ett badrum och en stor veranda om 26,75 m2.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2017
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Shingle
Övrigt
Utmärkt investeringstillfälle i vackra Taipú de Fora på halvön Maraú, i delstaten Bahia. 1 500 meter från stranden Taipú de Fora, som betraktas som en av vackraste stränderna utefter den brasilianska kusten.

Övriga byggnader

Garage om 37 m2. Ett förråd med vattentorn om ca. 4 m2.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 500 m2
Typ:
Trädgårdstomt

Vatten/avlopp
Brunn med grundvatten och septiktank.
Servitut etc.
Lagfart kostar ca. 3 000 reais.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
I hjärtat av halvön Maraú ligger Taipusområdet, som betraktas som den allra vackraste utefter den brasilianska kusten. Här ligger stranden Taipú de Fora med 7 km av stora palmträd, korallrev och finkorning strand. Framröstad av Guia Viagen som Brasiliens bästa strand och av resemagasinen Viagem e Turismo och Quatro Roda som den sjätte vackraste stranden i Brasilien.

Den stora attraktionen är de naturliga poolerna mellan korallreven precis ett tiotal meter utanför stranden.

All information om området finns på: http://www.taipus.com/
Kommunikation
Salvador internationella flygplats: 290 km.
Ilheus inrikesflygplats (med VASP, GOL, Azul och TRIP anslutningar från Rio, Salvador och São Paulo): 125 km.

Flygplats på gång att byggas på halvön Maraú:
http://www.marau.ba.gov.br/noticias/marau-governo-desapropria-area-para-construcao-de-aeroporto/
Närservice
Restauranger, barer, kaféer ligger utspridda längs med kusten. Vid byggnation kan ni bo på närliggande pousader som ligger utspridda längs med kusten.

Det finns en mindre matbutik 300 meter från tomterna och ett flertal andra i närområdet. Det finns en mindre matbutik 300 meter från tomterna och ett flertal andra i närområdet. Det finns idag 4 matbutiker i Taipu de Fora, mängder av nya restauranger, hotell och pousadas. Inom någon månad öppnar de även ett apotek där. Nytt är även en byggmaterialfirma och trävaruhandel.
Övrigt
Kriminalitet är inget man behöver bekymra sig över på denna fridfulla plats. Det går alldeles utmärkt att vistas ute nattetid på barer, restauranger, badstränder osv. Det är även vanligt att lifta nattetid. Här kan man koppla av ordentligt utan att ens behöva bli uppvaktad av diverse försäljare. Det finns inga fall av vare sig zikavirus eller dengue registrerade på halvön.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Taipú de Fora, Maraú
Bahia

Pris:
789 000 SEK
Antal rum:
3
Boarea:
112 m2
Biarea:
41 m2
Tomtarea:
500 m2
Ref.nr
CCHBRB200

Dela

Till toppen