Nybyggda 2-plansvillor i The Shire i West Haven- med egen pool!

Nybyggda 2-plansvillor, kallade "Catalina" i området The Shire i West Haven i Davenport, Florida och denna byggare erbjuder några av Orlandos finaste nybyggen med hög kvalitet. Byggt av en av USA's bästa byggare med mycket god renommé. The Shire i West Haven i Davenport, har en av Floridas bästa fritidshus i ett område med många faciliteter, bland annat ett gemensamt klubbhus med en pool i resortstil och gym, lekplats, sandvolleybollbana, tennisbanor, och ett överflöd av öppna gröna utrymmen. Denna villa med boarea om 214 m2 har 7 rum och 5 sovrum, 4 badrum. Garage med plats för 2 bilar. Villan inkluderar bl a klinkergolv, energifönster, tvättmaskin och torktumlare, bänkskivor i granit, egen uppvärmd pool och mycket mer! Perfekt att hyra ut på korttid när ni inte är här. En villa till mycket bra pris! Bör ses! Boka skandinavisk personlig visning med oss. Kontakta oss för att köpa hus i Davenport. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Davenport och Florida.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 5 sovrum
Boarea + Biarea
244 m2 + 35 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponerad 2-plansvilla bestående av: Hall, vardagsrum, matsal, patio, kök med frukostbar, tvättstuga, fem sovrum och fyra badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2012
Uppvärmning
Reverserad A/C varmt och kallt
Ventilation
A/C reverserad varmt/kallt
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Nybyggda 2-plansvillor, kallade "Catalina" i området The Shire i West Haven i Davenport, Florida och denna byggare erbjuder några av Orlandos finaste nybyggen med hög kvalitet. Byggt av en av USA's bästa byggare med mycket god renommé. The Shire i West Haven i Davenport, har en av Floridas bästa fritidshus i ett område med många faciliteter, bland annat ett gemensamt klubbhus med en pool i resortstil och gym, lekplats, sandvolleybollbana, tennisbanor, och ett överflöd av öppna gröna utrymmen. Denna villa med boarea om 214 m2 har 7 rum och 5 sovrum, 4 badrum. Garage med plats för 2 bilar. Villan inkluderar bl a klinkergolv, energifönster, tvättmaskin och torktumlare, bänkskivor i granit, egen uppvärmd pool och mycket mer! Perfekt att hyra ut på korttid när ni inte är här. En villa till mycket bra pris! Bör ses! Boka skandinavisk personlig visning med oss.

Övriga byggnader

Vidbyggt garage med förråd.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 400 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Tomtbeskrivning
Pool.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2012): Ännu ej fastställd.
Samfällighetsavgift, HOA: Ännu ej fastställd.

Närområde

Allmänt
Området ligger bara 15 minuter från Walt Disney World's attraktioner, 25 minuter från Orlando Sea World och bara 30 minuter från Universal Studios. Andra stora attraktioner i närheten inkluderar City Walk på Universal Studios, Posner Park med alla sina fina restauranger, shopping och nöjen, The Mall at Millenia, och Premier Factory Outlets.
Kommunikation
The Shire i Westhaven i Davenport är bara några minuter från de stora motorvägarna, som tar dig till Floridas alla skatter, såsom Tampa och gulftränderna (45 minuter), Atlantens stränder (45 minuter), Kennedy Space Center (1 timme), Palm Beach och Worth Avenue (3 timmar), St Augustine (2 timmar).

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Davenport
Florida

Pris:
320 990 USD
Antal rum:
7
Boarea:
244 m2
Biarea:
35 m2
Tomtarea:
400 m2
Ref.nr
TCHFLSWCH

Dela

Till toppen